Myprotein Træningstøj

5 efterårs must have fra Velocity kollektionen

Efteråret i 2020 er ret anderledes end det efterår, vi har været igennem før. Vi har stadig de kolde, våde og frostklare morgener og kæmper for at få os væk fra vores hyggelige senge om morgenen, men denne gang er nogen mennesker også isoleret inde i deres huse.

Med et efterår over os, hvor der muligvis er nogen, der vælger at træne derhjemme, vil de sandsynligvis lave en masse HIIT træning i deres stuer og morgenløb, samt har brug for hyggelige outfits til at arbejde hjemmefra i.

Disse tøjstykker er lavet til både at svede og slappe af i; Velocity har alle de egenskaber, du har brug for til at komme igennem efteråret på. Lad os guide dig gennem alle vores efterårs must haves for at hjælpe dig med at lave din Velocity-ønskeliste.

Velocity myprotein

Velocity Joggere

Et par gode joggere er blevet uniformen for mange af os i de sidste par måneder, da vores pendlerliv er blevet skåret ned til at gå ind i vores stuer i stedet for med toget, og du kan aldrig få for mange par.

Velocity-joggerne fungerer for både hviledage og aktive dage. Det 4-vejs stretch vævet stof tjener til maksimal mobilitet samt komfort og elastiktaljen gør dem perfekte til at hoppe i til en god søndagshygge.

Velocity tøj

 

Zip-Up-top til mænd

Med vores svedtransporterende materiale, der er til stede i hele Velocity kollektionen, er mændenes quarter-zip top perfekt til træning med høj intensitet. Det reflekterende MP-logo for synlighed er afgørende for de sene efterårsløb, og antibakterielt stof sikrer, at du føler dig friskere i længere tid.

Lange ærmer holder dig beskyttet mod efterårskulden, mens stoffet giver mulighed for en åndbar fornemmelse.

Velocity Sculpt Leggings

Sculpt leggings fra Velocity er lavet til at passe som et naturligt lag. Laser perforeringer sikrer din temperatur er reguleret i hele din træning. Velocitys hurtig tørring stoffer betyder at blive svedig ikke er noget problem, så du undgår kuldegysninger efter en løbetur i kulden

Sculpt leggings fås også i de perfekte efterårsfarver, herunder Midnight  og  Plum. Og selvfølgelig var vi nødt til at lave sports bh’er til at matche.

Høj talje og trykpasning betyder, selv når du ikke har forladt sofaen i et par dage, er du i stand til at løsne op og komme i gang.

Leggings

Cykelshorts

Som vi nævnte tidligere, indendørs HIIT-træning foran YouTube er en go-to i disse tider, når det er for koldt udenfor til at gå en tur. Det betyder, at cykelshorts er et must for at holde hovedet koldt i stedet for leggings, der kan føles lidt for tunge, når du træner indendørs.

Velocitys cykelshorts har den samme svedtransporterende laserperforeringsteknologi for at sikre, at du er i stand til at bevæge dig efter bedste evne, mens du forbliver komfortabel. Vores cykelshorts fås i klassisk sort samt efterårs Midnight.

cykelshorts myprotein

Langærmet top til kvinder

Det perfekte lagdelte stykke tøj, når temperaturen begynder at falde. Denne langærmede top er let og åndbar med den samme vigtige svedtransporterende teknologi til at holde den kolde luft fra at forårsage en chill under enhver efterårs udendørstræning.

Denne top har komfort i centrum og er ideel til hyggelige efterårseftermiddage foran sofaen såvel som udenfor under træning. Absolut en must have til træning og til at blive hjemme og hygge sig i.

langærmet træningstøj

Kort fortalt

At træne ude i kulden tager lidt mere motivation end normalt. Sørg for, at du er ordentligt udstyret til at få en god træning ved at fylde op i din gym garderobe med det rigtige kit. Åndbare, komfortable stoffer, der regulerer din kropstemperatur, er afgørende i køligere klimaer, og forblive behagelig er et must.

5 ting du kan lave i tøjet fra vores Training kollektion

Myprotein Træningstøj

5 ting du kan lave i tøjet fra vores Training kollektion

FInd ud af hvordan du kan rykke din grænser med den nye Raw kollektion.

2020-11-03 18:39:02Skrevet af Monica Green

The Scoop Episode 3: Er du i god form hvis du ikke kan løbe 1 km?

Podcast

The Scoop Episode 3: Er du i god form hvis du ikke kan løbe 1 km?

2020-11-03 10:14:23Skrevet af Monica GreenMonica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her