Myprotein Træningstøj

5 ting du kan lave i tøjet fra vores Training kollektion

Training Kollektion er her og er klar til at ændre den måde, du træner på. Raw er designet til at sikre dig optimal mobilitet, holdbarhed og stil og er ved at blive dit nye foretrukne gym kit.

Vores designere har bragt det tilbage til old-school bodybuilding med baggy silhuetter i t-shirts, hættetrøjer og joggers for maksimal komfort og god pasform med figur flatterende leggings, sports-BH’er og langærmede toppe.

Vi tror ikke, du har brug for meget overbevisning om, hvorfor Training-kollektionen ser godt ud i træningscentret, men her er blot et par ting, som kollektionen kan hjælpe dig med.

Raw kollektion

1. Slå PR’er

Inspireret af bodybuildingens gyldne æra er Training-serien en kollektion, der tager højde for alle aspekter af funktionel træning. Raw kollektionen sikrer, at du har den komfort og støtte, du har brug for, til at gå hårdt til den i træningscentret.

Uanset om det er at cykle 5km på din hurtigste tid til dags dato, eller at dødløfte dit tungeste. Da mobilitet og holdbarhed er nogle af toppunkterne af vores Training kollektion, vil du være i stand til at knuse PR’er uge efter uge.

Træning i raw kollektion

2. Bulk

Ved hjælp af nogle af de foretrukne silhuetter, der er kendt i klassisk bodybuilding, tilbyder Training overdimensionerede pasformer, der ikke kun er super komfortable, men perfekte til bulking-sæsonen. Når du begynder at udfylde dit tøj lidt mere, passer Training stadig smukt og giver dig mulighed for at træne efter bedste evne.

 

bulk

3. Træning i kulde eller i varmen

Når vi taler om bulking-sæson, tilbyder Training-kollektionen strålende lagdelte stykker som komfortable overdimensionerede hættetrøjer, der holder dig varm til og fra træningscentret. Perfekt til dem, der måske træner i et køligt gym eller udenfor.

Vores kernestykker i Training-kollektionen vil sikre, at du forbliver behagelig, selv under en svedig træningssession.

træn med din partner i rae kollektion

4. Brug det inde eller udenfor fitness centret

Vi ved, at aktivt tøj ikke kun kan bæres i træningscentret. Vi har brug for det for at føre os gennem vores hverdag; når vi har brug for at gå i butikkerne, til Uni, arbejde hjemmefra eller tage en kop kaffe.

Training er ikke kun for de tunge bendage, vores designere har sørget for, at kollektionen er let at se på, så du kan bære den overalt, hvor du har brug for at føle dig selvsikker. Med smigrende silhuetter og klassiske farveskemaer giver Training dig de perfekte ting til din garderobe.

5. Squat så meget og så tungt som du vil

Vores designere ville gøre denne kollektion til vores sejeste til dags dato.

Holdbarhed er vigtig, især i funktionel træning. Derfor blev Training lavet og testet med alle de sædvanlige gymnastikforhindringer i tankerne. Materialerne slides ikke med vægtstangsfriktion, dine leggings løber ingen risiko for at splitte, når du squatter, og du kan bære Training igen og igen, mens du føler dig sikker på, at det føles lige så sejt som første gang du bar dem på.

 

squat i raw kollektion

Kort fortalt

Training kollektionen er designet til vægtløfterne og de af os, der altid prøver at ramme PR’er og skubbe til vores grænser. Training kollektionen hjælper dig med at gøre det hele og sørge for, at du samtidig ser godt ud.

Uanset om du slapper af derhjemme på en hviledag, opbygger din styrke til næste træning og har brug for behageligt tøj til at gøre det i, eller du har brug for leggings, der aldrig vil svigte dig på squat-proof fronten – har Training kollektion din ryg!Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her