Myprotein Træningstøj

Find din fleksibilitet med Composure 2.0 | Lavet til Yoga

Yoga er ikke kun en dybt afslappende øvelse for sindet, det er også utroligt styrkende for kroppen. Det kræver styrke, balance og fleksibilitet, og yogatøjet skal støtte alle disse færdigheder for at hjælpe dig med at perfektionere dine stillinger.

Denne anden udgave af Composure er omhyggeligt udformet for at sikre komfort og bevægelighed. Composure 2.0 hjælper dig også med at slappe af, så du kan komme i den rette sindstilstand til en god yogapraksis med bevidst beroligende farvevalg.

Uanset om du øver dig i studiet, derhjemme eller ude i solen, er Composure 2.0 den perfekte ledsager.

Sports-BH

Sports-bh’en fra Composure giver medium støtte gennem den dobbelte lagdeling og den indkapslede underbuste. Crossover-designet af stropperne på ryggen giver mulighed for ubegrænset bevægelse samt stil.

Alt Composure 2.0 er fremstillet af bæredygtige stoffer, og vores sports-bh’er er ingen undtagelse. Fremstillet af REPREVE, et genbrugsstof af høj kvalitet.

Vælg mellem 3 farvevarianter, der er nøje udvalgt til at fremme afslapning og ro: Vasket Oxblood, Berry Pink og Energy Green.

Leggings

Bag enhver god yoga-pose ligger et par gode leggings … og det er præcis, hvad Composure 2.0 har bragt.

Med en blød, bundet linning og minimale sømme føles disse leggings lige så godt som de ser ud, og den forlængede forhøjning foran giver illusionen af en langstrakt silhuet, der komplimenterer dine stillinger.

Vores leggings er også fremstillet af REPREVE genbrugsmaterialer, så du ved, at de er miljøvenlige.

Vi har også cykelshorts med alle de samme funktioner som vores leggings, til enhver sommer yogatræning.

Vælg mellem de samme beroligende farver: Du kan vælge mellem de samme beroligende farver: Washed Oxblood, Berry Pink og Energy Green.

Vest

For at fuldende dit yoga look kan du kombinere dine leggings med Composure-vesten for at fuldende dit yogalook. Denne vest er fremstillet med dobbeltlaget stof og indbygget bh-støtte og hjælper dig med at bevæge dig problemfrit gennem dine bevægelser. Denne vest er designet med en racerback for fuld bevægelighed og fremstillet af REPREVE genbrugsstof, og den vil blive din nye favorit vest.

Vælg mellem de afdæmpede farver Thunder Grey og Burnt Red.

T-shirt

Composure t-shirten afspejler, hvordan ubesværet yoga ser ud med twist front detalje og flatterende cropped længde for at sikre, at den sidder perfekt på dine leggings.

Composure t-shirten er fremstillet af biologisk nedbrydelige stoffer og giver dig ro i sindet, at den er fremstillet med bæredygtighed som et vigtigt hensyn.

Få din Composure t-shirt i Washed Oxblood.

Joggers

Joggers fra Composure 2.0 er perfekte til afslapning samt praktisk brug, hvis du ønsker noget lidt hyggeligere til dit træningspas.

Med snoretræk i taljen kan du finde din perfekte pasform, og den miljøvenlige soft-touch BCI-bomuld med blødt touch holder dig komfortabel. Den dybe manchet sikrer, at joggerne bliver siddende, uanset hvor sofistikerede dine poseringer bliver, og coverstitch-sømmene reducerer irritation.

Vælg mellem Washed Oxblood og Washed Green.

Sweatshirt

Alle har brug for et matchende sæt sweatshirts. Derfor har vi lavet den perfekte sweatshirt til at fuldende dine Composure joggers.

Til dovne dage eller køligere sessioner er Composure sweatshirten lavet til at lade dig gøre begge dele. Blødt BCI-bomuld giver dig mulighed for at føle dig komfortabel, mens raglanærmer og en rund hals giver dig frihed til at bevæge dig uden begrænsninger.

Vælg mellem Washed Green og Washed Oxblood.

10 grundlæggende yogastillinger for begyndere | Yoga Made Easy

Træning

10 grundlæggende yogastillinger for begyndere | Yoga Made Easy

Rul din yogamåtte ud og find ud af, hvilke fordele yoga har at tilbyde.

2020-07-18 12:38:21Skrevet af Evangeline Howarth

5 mentale fordele ved yoga | Træn dig til et sundt sind

Træning

5 mentale fordele ved yoga | Træn dig til et sundt sind

Lær at være til stede og leve livet uden frygt for, hvad fremtiden bringer.

2020-12-17 14:21:01Skrevet af Monica GreenMonica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her