Myprotein Træningstøj

Vask mindre, træn mere | Polygiene X MP tøj

Sved – det er helt naturligt og normalt uundgåeligt, når du træner. Men irriterende nok betyder det, at der bruges en masse tid på at vaske tøj.

Varer fra de nye MP Velocity Ultra– og Power Ultra-serier er fremstillet med Polygiene BioStatic™-teknologi, der hjælper med at holde dit tøj friskere i længere tid mellem vaskene, så du sparer vand og energi samt din energi, tid og penge.

Hele Velocity Ultra- og Power Ultra-kollektionerne til kvinder og Baselayer Tights (både i fuld og halv længde) og 1/4 zip-toppen fra kollektionerne til mænd er fremstillet med Polygiene BioStatic™.

Hvad er Polygiene?

Polygiene blev grundlagt i 2006 og havde som sit første mål at forhindre effektivt vækst af bakterier og vira på hårde overflader og materialer, især på hospitaler og andre offentlige miljøer. Kort efter, i 2008, henvendte sportsbrands sig til Polygiene og bad dem om at finde en løsning på lugtgener på sportstøj. Det var her, de gik ind på tøjmarkedet.

Velocity Ultra- og Power Ultra-serierne er behandlet med Polygiene’s BioStatic™-teknologi. Slutresultatet er et antimikrobielt materiale, der hæmmer væksten af de bakterier, der får vores tøj til at lugte, og holder det friskt i længere tid. Det betyder, at du ikke behøver at vaske dit træningstøj efter hver gang, du bruger det.

Polygiene Biostatic™-teknologien er baseret på sølvklorid, som er nøglen til at forhindre kropslugt på tøj.

Kort fortalt

Uanset om det er løb, HIIT eller styrketræning, har du brug for træningstøj, der bakker dig op hele vejen. Velocity Ultra og Power Ultra har lette, slidstærke stoffer, der er behandlet med Polygienes BioStatic-teknologi, hvilket betyder, at de ikke behøver at blive vasket efter hver brug for at holde sig friske. Brug mere, vask mindre, og spar penge, tid og energi.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her