Myprotein Træningstøj

Squat proof leggings | Top 5 vurderet af jer

Hvis du ikke føler dig godt tilpas i dit træningstøj, kan det virkelig ødelægge din træningsstemning. Du skal føle dig godt tilpas, støttet og selvsikker i det, du har på, så du kan fokusere fuldt ud på din træning.

Enhver, der har oplevet at indse, at de leggings, du lige havde på til en timelang bendag, var helt gennemsigtige, vil forstå, hvor vigtige squat proof leggings er. Men det kan være svært at vide præcis, hvilke leggings der findes derude, der opfylder og ikke opfylder dine squat-drømme.

Vi er her for at hjælpe dig med at finde dit næste par yndlings squat proof leggings med lidt hjælp fra jer. Her er, hvad I syntes om nogle af vores bedste squat proof leggings…

squat proof leggings

1. Curve Leggings

Seamless, svedtransporterende, kropsnære og måske vigtigst af alt, squat proof.

Curve Seamless Leggings er en klassiker fra Myprotein. Med masser af farver at vælge imellem, en høj talje og øget dækning vil du gå ind i fitnesscenteret og føle dig “amazing”.

squat proof

2. Power Ultra Sports Leggings

Power Ultra-kollektionen handler om lette og bløde, men alligevel slidstærke og uigennemsigtige stoffer. Så det er ikke overraskende, at Power Ultra leggings ikke fejler på squat proof-fronten. Den høje talje er flatterende, stoffet er slidstærkt, og kilerne er blevet forbedret endnu mere for at give ekstra mobilitet.

3. Composure Leggings

Vores yoga kollektion Composure egner sig måske ikke til tunge løft i fitnesscenteret, men for at du kan bevæge dig komfortabelt gennem din yogatime, skal dine leggings stadig være squat-proof.

Heldigvis er disse leggings netop det. Det bløde 4-vejs stretchstof holder dig dækket, og den høje linning giver dig den helt rigtige støtte. Måske bliver de ligefrem dine “yndlings squat proof leggings til dato”!

4. Power Mesh Leggings

Power Mesh Leggings har et dobbeltforet rygpanel og et støttende stof, der sikrer, at du er komfortabel og dækket til under hele din træning. Og som om det ikke er nok, er de også behandlet med en hydrofil finish for at sikre, at sveden transporteres væk, og at du forbliver tør under hele træningen.

Men fortsæt med forsigtighed, for hvis du er som denne kunde, kan du ende med at få brug for 3 eller 4 par.

5. Essentials Training Leggings

Det er navnet, der giver et fingerpeg om denne her – essential. Svedafvisende, støttende og selvfølgelig squat proof. De er den perfekte ledsager til en række forskellige træningsformer, de er lidt af en all-rounder og vil få dig til at squatte med selvtillid.

Kort fortalt

Du ønsker ikke at blive distraheret midt i en squat af bekymring over, at dine leggings ikke dækker så meget, som du havde håbet, at de ville. Så det er vigtigt at købe nogle pålidelige leggings for at give dig ro i sindet og selvtillid.

Vi håber, at vi har introduceret dig til dit nye par yndlings leggings, men hvis ikke, er dette kun vores top 5. Tag et kig på resten af vores tøj for at finde din drømmefit til fitnesscentret.

Find din fleksibilitet med Composure 2.0 | Lavet til Yoga

Myprotein Træningstøj

Find din fleksibilitet med Composure 2.0 | Lavet til Yoga

Find ro, opnå fleksibilitet og giv kroppen et pusterum med denne kollektion.

2021-04-20 18:17:23Skrevet af Monica Green

Vi har kreeret et gym kit til calisthenics | Training 3.0

Myprotein Træningstøj

Vi har kreeret et gym kit til calisthenics | Training 3.0

Et sæt, der passer til selv den hårdeste træning.

2021-04-14 13:27:10Skrevet af Monica GreenMonica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her