Træning

Ny form for træningsinspiration på de sociale medier

Brug for lidt smil eller noget indendørs træningsinspiration? Så er du kommet til det rigtige sted. Her er vores foretrukne træningsinspiration og nyheder fra onlineverdenen til at muntre dig lidt op og inspirere dig til at bevæge dig på en ny måde, uanset om du sidder derhjemme eller ej.

PT’eren bringer træning til din altan

En PT i Spanien har hjulpet dem, der er i lockdown, med at bevæge sig med sine træninger på deres altan. Du kan se hans “klasse” på deres balkoner nedenfor:

Er der nogen, der har lyst til tennis?

Disse fyre lader ikke selvisolering stoppe dem fra et spil tennis. Okay, de er muligvis ikke Wozniacki-potentiale, men vi elsker denne kreative måde at bruge deres tid på og tilføje et nyt element af spænding til det traditionelle spil.

Abs are made in the kitchen – eller på altanen

I Italien forhindrer lockdown ikke disse familier i at nyde en søndags frokost sammen. At spise og synge på deres altaner ser ud til at fylde deres krop og deres lykke op med brændstof.

#VaskDineHænder Udfordring

Vores ambassadører har også været i gang med lidt action. @reevhd sætter en fitnessudfordring i gangfor at sikre, at folk vasker hænderne længe nok. Sæt dig mod væggen og se dette:

#VaskDineHænder Dans

Leder du efter at bevæge dig på en ny måde og få tiden til at gå? Hvorfor ikke lære ”vask dine hænder” – dansen og læg den på TikTok? Sangen kom oprindeligt fra vietnamesiske embedsmænd, og vi må indrømme, den er temmelig fængende. Tjek en af vores favoritter nedenfor:

Se den skønne video herEvangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her