Motivation

Passion for fitness & selvtillid – Peters historie | 8 Million Strong

Vi hylder dig. 8 million goals.

Peter har en kandidat i sportsvidenskabelig fra Sussex. Han deler sin store passion for fitness og kropstillid.

Min passion for fitness startede med sport. Jeg spillede rugby og fodbold, men jeg fik mig altid et par skader. Det var altid en finger eller en hånd, så jeg begyndte at løfte og fandt hurtigt en interesse i netop dette. Derefter blev jeg forelsket i bodybuilding, og det er det, jeg har gjort i de sidste 3-4 år.

Jeg træner sandsynligvis mere, end jeg burde gøre med hensyn til volumen, men jeg er selvstændig, så jeg arbejder ud fra min egen tid det meste af tiden. Træningscentret er en meget social ting for mig såvel som en fysisk ting. Jeg kan godt lide at få min træning færdig og se, hvem der er dernede. Det er her, jeg har mine sociale interaktioner.

passion for fitness

#nofilter og drop photoshop

Fra min coaching-tid var den ene ting, der virkelig var indlysende for mig, at ingen to kroppe er ens. Hvad der fungerer for mig, fungerer ikke for dig, og det ville ikke fungere for nogen, der endda er nøjagtigt min vægt og højde. Alle er forskellige, og det tog mig sandsynligvis 3 år at vide, hvad min krop reagerede godt på, og hvad den ikke reagerede godt på.

En af mine yndlingsfolk er Chessie King, der faktisk handler om kropstillid og kropsbillede. Det betyder ikke rigtig noget, hvordan du ser ud, så længe du er tilfreds med det, du ser. Jeg tror, det er virkelig vigtigt for fitnessbranchen fremover, at vi skraber stereotypen væk og accepterer, at det, der er en god krop for en person, ikke er en god krop for en anden.

Jeg vil sige, at kropsdysmorfi sandsynligvis er mere udbredt hos mænd end hos kvinder. Det er måske et partisk syn, men mængden af mennesker, især mænd, der ser en anden person i spejlet. Du ser på dem, og hvad du ser er “wow”, men det er ikke det, de ser.

Jeg kom med på Instagram-bølgen, men hvad du ser på Instagram er et foto, og et foto kan redigeres, og et foto kan ændres. Du kan ikke Photoshoppe en video på samme måde.

Spred budskabet

Vi er startet med vores YouTube-kanal, vi er fire uger henne nu. Det kaldes That’s The NRG. Det er fitness krydset med livsstils-YouTube, som jeg har lavet med mine bedste venner, Jermaine og Lewis. Det handler om at tilskynde til positiv energi.

Vi viser mennesker, hvad der er muligt, og hvad andre mennesker gør. Hvad enten det er callisthenics, bodybuilding eller atletik, at der er en mulighed for alle at blive involveret i fitness og nyde det, mens de gør det.

Der er mange influencere derude, der har en ægte passion for at hjælpe mennesker samt en ægte passion for fitness. Du kan få en masse gode ideer fra sociale medier, men jeg vil bare sige, at du ikke starter ved 100 km / t. Start på et niveau, som du ved, at du kan fortsætte på, fordi billedet på længere sigt er vigtigere end de næste to eller tre uger.

Min uddannelse i sport og træningsvidenskab hjalp mig virkelig med at få en god forståelse af de faktiske krav i kroppen, især omkring træning, fordi det er sportsvidenskab snarere end kun biologi eller ernæring. Det hele er i forhold til en atlet, og hvordan de bedst kan komme sig. Det gav mig en rigtig god forståelse af ikke kun træningsteknikker, men også restitution.

passion for fitness

Tilskud & brændstof kroppen

Tilskud, som jeg tager? Jeg sender dig et billede af skabet, fordi det er temmelig omfattende! Min første er whey protein, fordi det er billigt og praktisk, og det smager episk. Jeg tager mest glucosamin til ledbeskyttelse og omegaer og C-vitamin. Alt for at forsøge at reducere betændelsen omkring muskler og led.

Det er de kosttilskud, som jeg altid vil anbefale, når jeg coachede. Uanset om du er gammel, og væsken omkring leddene begynder at tørre ud, eller når du er ung, og du bare vil have lidt, men mere støtte omkring leddene, så tag det. Jo længere du kan træne, jo bedre bliver din form i en længere periode.Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her