Vores Ambassadører

Rate My Fridge med Em Ricketts | Episode 3

Find ud af hvordan denne fitnessdronning ernærer sin krop til at naile hver eneste træning.

Det bliver ikke meget mere afslørende end at have et smugkig ind i nogens køleskab, vel? Og hvis du er lidt ligesom os, så er du mere end lidt nysgerrig efter at vide nøjagtigt, hvad der nogle af vores top Myprotein-atleter spiser som brændstof.

Vores helt nye YouTube-serie Rate My Fridge er her for at tilfredsstille denne nysgerrighed, hvilket giver dig et eksklusivt backstage adgangspas til at se spisevanerne hos nogle af vores yndlings ambassadører.

I denne tredje episode fik vi at se nøjagtigt, hvordan personlig træner og online coach, Em Ricketts, håndterer sulten og holder hendes krop drevet til at præstere bedst. Udover at være kendt for sit killer-træningsindhold tilbereder Em normalt noget lækkert og nærende for at holde styr på makroerne og sørger for, at hun støtter sin krop for at nå sine mål.

Relateret artikel: Em Ricketts deler sine 5 favorit snack idéer

Oplev alle hendes tricks og tip i videoen nedenfor!Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her