Træning

“Jeg er ikke hæmmet for at have mindre” | Xabi Osa: The Locker Room – Episode 4

”Hvis jeg kan gøre det samme uden en arm, betyder det, at vi begge er i stand til at gøre det. Jeg er ikke hæmmet for at have mindre.”

Ofte er den første ting, som folk ser, når de ser på Xabier Osa, hans manglende arm. De synes, det er et problem – en fysisk svækkelse, der kan have været på grund af en ulykke eller sygdom.

Men for Xabi var hans fysiske helbred aldrig den ting, der stod i vejen for hans succes. Det var hans mentale helbred og holdning til livet.

“Det var mig, der tænkte, at jeg ikke kunne.”

Efter at have opdaget træning forvandlede Xabis livssyn sig fuldstændigt. Han er nu en blomstrende funktionel fitnessatlet og træner med en mission om at inspirere og hjælpe andre til at opnå storhed.

Se den sidste episode af serien Locker Room nu for at høre mere om Xabis utrolige historie.

Hos Myprotein tror vi virkelig på, at det at passe på sit sind er lige så vigtigt som at tage sig af sin fysiske kondition, og vi erkender, hvor vigtigt det er at holde samtalerne omkring mental sundhed i gang.

For at fejre mental mental bevidsthed deler vi hver uge i oktober en episode af The Locker Room – en række oprigtige interviews med vores ambassadører og atleter, der giver deres oplevelser med mental sundhed en platform. Fordi vi er #StrongerTogether.

Kampen mod spiseforstyrrelse og et liv med PTSD | Emelye Dwyer: The Locker Room – Episode 1

Vores Ambassadører

Kampen mod spiseforstyrrelse og et liv med PTSD | Emelye Dwyer: The Locker Room – Episode 1

I dette utroligt kraftfulde interview deler vores atlet hendes kamp med mental sundhed, og hvordan hun nu bruger dem til at hjælpe andre.

2021-05-13 12:00:57Skrevet af Lauren Dawes

At klare presset fra at konkurrere | Abou Konate: The Locker Room – Episode 2

Vores Ambassadører

At klare presset fra at konkurrere | Abou Konate: The Locker Room – Episode 2

I dette ærlige interview fortæller pro-bodybuilder Abou Konate, hvordan konstant stræben efter perfektion førte til et sammenbrud.

2020-10-13 18:01:44Skrevet af Lauren Dawes

Hvorfor behandles mentale udfordringer ikke som fysiske skader? | Vicky Fleetwood – The Locker Room – Episode 3

Vores Ambassadører

Hvorfor behandles mentale udfordringer ikke som fysiske skader? | Vicky Fleetwood – The Locker Room – Episode 3

Professionel rugbyspiller, Vicky Fleetwood, åbner op for, hvordan det at blive skadet føltes som at miste en del af hendes identitet.

2020-10-20 13:42:07Skrevet af Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her