Træning

Kampen mod spiseforstyrrelse og et liv med PTSD | Emelye Dwyer: The Locker Room – Episode 1

Vores serie The Locker Room blev lanceret i oktober sidste år under måneden for bevidsthed om mental sundhed – en række åbenhjertige interviews med vores ambassadører og atleter, der giver deres erfaringer med mental sundhed en platform. Hos Myprotein mener vi virkelig, at det er lige så vigtigt at passe på dit sind som at passe på din fysiske form, og vi erkender, hvor vigtigt det er at holde samtalen om mental sundhed i gang.

Vores serie The Locker Room blev lanceret under Mental Health Awareness Month i oktober sidste år – en række åbenhjertige interviews med vores ambassadører og atleter, der giver deres erfaringer med mental sundhed en platform.

For at fejre Mental Health Awareness Week i denne uge tænkte vi, at vi ville gendele det første afsnit af serien med en utrolig atlet inden for funktionel fitness og vores ambassadør, Emelye Dwyer. Hun har kæmpet sig igennem en usædvanlig række kampe med sin mentale sundhed, men har fundet styrke gennem sit støttesystem og den træning, hun elsker.

I dette utroligt stærke interview deler hun alt det, hun har været igennem, hvordan hun har lært at overvinde tingene, og det arbejde, hun er involveret i nu for at hjælpe andre i lignende situationer.

Dette er hendes historie.

5 praktiske tips til dig der er usikker på at træne i fitness

Træning

5 praktiske tips til dig der er usikker på at træne i fitness

Prøv disse tips næste gang hvis bare tanken på et fitness center får dig til at svede

2020-10-07 14:07:42Skrevet af Myprotein

5 måder at spise dig glad på | Mad til mental sundhed

Ernæring

5 måder at spise dig glad på | Mad til mental sundhed

2020-10-01 07:00:45Skrevet af Jennifer BlowLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her