Træning

Lockdown stjal hans chance for at konkurrere | Zack George UK’s Fittest Man | On The Wall – Afsnit 1

On The Wall er en dokuserie, hvor vi følger nogle af vores top Myprotein atleter i opløbet af store begivenheder, der viser, hvad der virkelig skal til for at være de bedste af de bedste.

Disse inspirerende personer viser virkelig, hvad det betyder at være Forever Fit.

Zack George er Storbritanniens Fittest Man

I næsten 7 år af sit liv har han arbejdet mod et specifikt mål – at konkurrere i de funktionelle fitness games, der er kendt over hele verden som den definitive fitness test.

Nationale mestre fra over 120 lande overalt i verden konkurrerer alle om den prestigefyldte titel som ”Fittest On Earth” samt over 2 millioner dollars i præmiepenge.

Alsidighed er afgørende – det kræves af konkurrenterne at være de bedste af de bedste i en bred vifte af discipliner, da begivenhederne inkluderer lange svømmeture, forhindringsbaner, 1-rep-max løft, walking handstands og forskellige gymnastiske færdigheder. Det er den ultimative test af styrke, teknik, udholdenhed og hastighed.

Efter at have vundet de kvalificerende konkurrencer i Storbritannien – hvor han tjente kronen på UK’s Fittest Man – var Zack på vej til at konkurrere i verdensomspændende 2020-games i år.

Ingen kunne have forudsagt, at en global pandemi og landsdækkende lockdown ville sætte en stopper for den drøm.

Nogle er måske blevet knust – og forståeligt nok. Ikke Zack.

Han lod ikke skuffelsen distrahere ham fra hans langsigtede mål, og kun et par dage efter meddelelsen havde han allerede hentet sig selv og justeret sin vision til 2021.

I denne eksklusive indsigt i hans liv og træning skinner hans urokkelige engagement i sporten igennem. Det er klart, at han allerede har forvandlet dette tilbageslag til noget, der fremmer hans beslutsomhed for større og bedre ting i fremtiden.

Sådan blev Zack George National Champ | Forever Fit

Træning

Sådan blev Zack George National Champ | Forever Fit

Opdag hans vej til success.

2020-01-09 11:53:55Skrevet af Isaac Syred

Kan du klare en træning med UK's Fittest Man? | Zack George

Træning

Kan du klare en træning med UK's Fittest Man? | Zack George

Vi sendte Myprotein-teamet ned for at finde ud af, om de kunne følge med den store fyr.

2020-03-05 05:09:43Skrevet af Isaac SyredLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her