Ernæring

Mental resiliens for succes & den ultimative ernæringstest | Studierne siger…

At finde ud af, hvad der fungerer for dig, når det kommer til ernæring og fitness, kan omfatte research såvel som forsøg og fejl. For at gøre den første del lettere for dig, ser vi på nogle af de mest interessante studier hver uge, så du kan være foran spillet.

Denne uge ser vi på, hvad det virkelig kræver at bestå en marines fysisk fitness test, og om en urintest kan afsløre den bedste kost for din krop.

Militærtræning: er mental styrke mere vigtig?

militærtræning

Marinesoldaterne er velkendte i den amerikanske hær og over hele verden som nogle af det mest højtuddannet militær. Det, der også er kendt, er den voldsomme træning, det tager for at komme til dette niveau, og hvor få der faktisk klarer det.

Faktisk har forskere arbejdet på at være i stand til at forudsige, hvem der mest sandsynligt består eller ikke klarer testen ved at se på fysiske og mentale egenskaber for at se, om de kunne finde en sammenhæng mellem dem og bestået.1

Når man ser på i alt 121 trainee marinesoldater (hvoraf 64 bestod kurset), fandt forskerne noget, de ikke forventede. De fandt ingen forskellige fysiske egnethedsindikatorer mellem dem, der passerede, og dem, der mislykkedes. Hvad de fandt var en betydelig mental forskel.

De fandt, at ekstroverte kandidater med en positiv og selvsikker indstilling var langt mere tilbøjelige til at lykkes i sammenligning med andre kandidater.

De fandt også, at de var i stand til at forudsige, hvornår kandidater ville droppe ud på grundlag af dem, der rapporterede om et fald i selvtillid eller stigning i stress eller smerte før en dag eller to inden en hård øvelse.

At forstå den slags mentale tilstand, der forårsager frafald fra militærtræning, kan potentielt reducere antallet af fiaskoer i fremtiden. Du kan også anvende dette på din egen træning – en positiv holdning kan være endnu mere magtfuld end vi troede.

Kan denne test evaluere din kost?

sunde salater

Det er noget, som mange af os spekulerer på hele tiden – er min kost så sund som den kunne være? Er det nok til at give brændstof til mine mål? I henhold til denne nye undersøgelse er der en nem måde at finde ud af det på.2

Forskere har analyseret urinen fra 1.848 mennesker og niveauerne af 46 forskellige metabolitter fundet i den. Ifølge forskerne ses disse metabolitter som gode indikatorer for, hvor god en persons kost er, da de produceres, når de forskellige fødevarer, der spises, nedbrydes i kroppen.

For eksempel er nogle metabolitter, der dukker op, forbundet med alkoholindtagelse, mens andre viser, at personen har spist citrusfrugter eller rødt kød.

En anden undersøgelse har udviklet en teknologi, der kan producere den unikke blanding af metabolitter, der vises i hver persons urin.3 Dette ville betyde, at særlige råd om ernæring kunne gives til en person, da sundhedsfagfolk ville have mere specifikke oplysninger om kvaliteten af ​​deres kost.

Mad bearbejdes af forskellige mennesker på forskellige måder, og som du sandsynligvis ved, er der ingen “én størrelse passer alle” -tilgang, når det kommer til at få din ernæring på rette punkt.

Denne teknologi kan muligvis bare ændre alt det.

Kort fortalt

Hvad kan vi tage fra denne uges studier? Måske for at holde os til et strengt fysisk regime, er vi også nødt til at træne vores sind. Gør et positivt syn dig mere sandsynlig i at træne? Prøv det selv.

Når det kommer til ernæring, er der flere variabler derude, end du måske tror – inklusive dig. Det kan kræve forsøg og fejltagelser eller endda professionel hjælp, men det vil være det værd i sidste ende.

Tager man på i vægt, hvis man spiser sent om aftenen? Studierne siger...

Ernæring

Tager man på i vægt, hvis man spiser sent om aftenen? Studierne siger...

Og kan motion påvirke dit kropsur? Find ud af det her.

2020-07-04 06:04:24Skrevet af Evangeline Howarth

Bliver du sund af at spise grøntsager? Studierne siger…

Ernæring

Bliver du sund af at spise grøntsager? Studierne siger…

2020-06-27 10:49:12Skrevet af Evangeline Howarth

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.


1. Saxon, L., DiPaula, B., Fox, G. R., Ebert, R., Duhaime, J., Nocera, L., … & Sobhani, M. (2020). Continuous Measurement of Reconnaissance Marines in Training With Custom Smartphone App and Watch: Observational Cohort StudyJMIR mHealth and uHealth8(6), e14116.

2. Posma, J. M., Garcia-Perez, I., Frost, G., Aljuraiban, G. S., Chan, Q., Van Horn, L., … & Nicholson, J. K. (2020). Nutriome–metabolome relationships provide insights into dietary intake and metabolismNature Food, 1-11.

3. Garcia-Perez, I., Posma, J. M., Chambers, E. S., Mathers, J. C., Draper, J., Beckmann, M., … & Frost, G. (2020). Dietary metabotype modelling predicts individual responses to dietary interventionsNature Food1(6), 355-364.Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her