Kosttilskud

THE Carb Crusher | Knus dine cravings

Vi er spændte på at annoncere vores lancering af to helt nye, fristende smage til din favorit sukkerfattig snack. Plus en fantastisk plantebaseret udgave til vores veganske kunder. Tjek dem ud her

Hvad er Carb Crusher?

Carb Crusher

Vidste du, at den gennemsnitlige bar i supermarkedet indeholder omkring 25 g sukker? Den er fuld af tomme kalorier, og giver dig 100% af din daglige sukkerindtagelse bare i en enkelt snack. Hvis du finder dig selv konstant på udkig efter noget, der samtidig kan tilfredsstille din søde tand uden at bryde din kost, er vores nyeste innovation din ultimative løsning.

Vores Carb Crusher snack bar er en uovertruffen høj-protein og lavt sukkerholdig snack. Lavet til snackers der har en lidt for sød tand. Hver bar har 21 g protein og har i gennemsnit 100% af dit anbefalede daglige indtag. Dette er fordelt på 20 forskellige essentielle vitaminer og mineraler. Alt sammen med ikke mere end 2,7 g kulhydrater (det er sukkeret, der får dit blodsukker til at gå bananas).

Så uanset om du smutter hjem fra kontoret eller fitness, kan du snacke på farten med god samvittighed.

Ingredienser

Med et indhold på 21g protein af højeste kvalitet, giver Carb Crusher din kost et boost til muskelopbygning. Carb Crusher hjælper med at øge din energi til dine træninger og holder dig på toppen i dit fitness game. Protein er en afgørende ingrediens for både opbygning og vedligeholdelse af muskelmasse. 

Proteingiver kroppen de essentielle aminosyrer, som der kræves for at optimere din træning og sørger desuden for, at du restituerer korrekt, samtidig med at du holder din snacking kørende.

Forstærket med et gennemsnit på 100% af din anbefalede daglige tilførsel af 20 forskellige vigtige vitaminer og mineraler så vil, uanset dit mål, vores Carb Crusher levere sunde ingredienser, som din krop har brug for til daglig.

Den største fordel ved Carb Crusheren er, at den indeholder ikke mere end 2,7 g kulhydrater. Det er sukkeret i andre barer der gør, at dit blodsukker stiger. Dette forårsager uønsket fedtopbevaring og hæmmer din krops evne til tabe fedt.
Alt imens smagene er så lækre, vil du starte med at udskifte desserter med vores Carb Crusher.

Hvad er simple kulhydrater?

Simple kulhydrater eller ‘impact carbs’er et udtryk, der bruges til at beskrive de kulhydrater, der forårsager en kraftig stigning i mængden af ​​glukose i blodet. Årsagen til at kulhydrater påvirker sukkerniveauet er, at de består af kun en eller to enheder sukker saccharider. Det betyder, at kroppen ikke behøver at bryde dem ned for at fordøje dem, så de bliver gjort tilgængelige meget hurtigt efter at have spist dem. De forekommer naturligt i masser af fødevarer som frugt og grøntsager, men dem, vi skal undgå, tilsættes sukkerarter, der findes i slik og konfekture.

Hvis du er i færd med en træning fyldt med udholdenhed, er det ikke en dårlig ting at spise simple kulhydrater, men på alle andre tidspunkter vil det at spise madvarer fyldt med sukker dræne din energi. Ud over det vil du desuden crave mere sukker efter dit første sukker kick er aftaget.

Når sukker naturligt frigives i blodbanen efter at have spist, udskilles opbevaringshormonet og insulin i bugspytkirtlen. Insulin opsamler sukkeret til at bruge det som energi, og opbevarer overskuddet som glykogen (kulhydratforretninger) og fedtdepoter. Jo højere dit blodsukkerindhold er, jo mere sandsynligt er det, at du lagrer overskydende energi som fedt, og mens insulin udskilles, bliver dit fedtforbrændingspotentiale sat på pause.  

Hvornår skal du spise Carb Crusher?

Du kan spise den når som helst, den søde tand melder sig. Derhjemme, på kontoret eller lige efter en trænings session. Da den er lav på sukkerindhold, spolerer den ikke hele din diæt eller kost.

Fås nu i 5 lækre smagsvarianter

At finde en snack der skiller sig ud fra mængden med hensyn til både smag og næringsstoffer, kan være hård, men Carb Crusher leverer alt dette i en. Nu med 5 delikate smagsvarianter at vælge imellem, vil du putte dem alle tre i din taske på farten, klar til når den søde tand melder sig.

 

Fudge Brownie

NYHED

Vores seneste tilføjelse til familien Carb Crusher. Denne himmelske bar smager for hver bid så lækker og overbærende som en fudge brownie. Bare med en brøkdel af sukkerindholdet.

Peanut Butter

NYHED

Ikke for at være dramatisk, men en bid af denne vil få dig til at tro, at du er i himlen fyldt med peanut butter. Seriøst, når det kommer til at tilfredsstille dine cravings, er dette baren du skal gå efter.

Dark Chocolate & Sea Salt

The carb crusher

En blød base af bittersød mørk chokolade forbedret med et strejf af havsalt for at skabe en smagsoplevelse uden lige. Denne er delt i lag indeni med karamel og knasende crispies – til sidst er alt dette overtrukket med en silkeblød chokolade.

Strawberry Cheesecake

the carb crusher

Dyppet i mælkechokolade, er denne grundsmag af Jordbær Cheesecake en rigtig sommer udgave. Den indeholder knasende crispies og er toppet med gooey karamel.

Karamel Nød

the carb crusher

Denne smag har en uigennemtrængelig næringsrig nøddesmag som fundament, lagdelt med blød karamel for at give et finish touch af smelte-i-munden følelse. Den er desuden overtrukket med mælkechokolade.

Introducing af THE Vegan Carb Crusher

Noget stort er landet. Noget der vil sætte gang i den plantebaserede snacking forevigt.

Vores Carb Crusher er blevet en populær treat, så vores mission var at give alle en chance for at blive så besatte af dem, som vi er. Derfor har vi udviklet en komplet mælkefri udgave til vores veganske venner.
Disse sensationelle snacks med lavt sukkerindhold er pakket med hele 15 g protein fra en kombination af ærter og brunt risprotein. Toppet med sprøde sojaprotein nuggets. Derefter er de lagdelt med vegansk karamel og dækket af en rig mørk chokoladesmags coating.

Vælg mellem tre utrolige smage. Klassisk Chocolate Orange, Chocolate Sea Salt eller uimodståelig Peanut Butter. Knus dine cravings på en plantebaseret måde.

Vores vurdering af Carb Crusher? Drop junk food og stik en bar ned i tasken til når den søde tand melder sig!

Simple kulhydrater vs. komplekse kulhydrater

Ernæring

Simple kulhydrater vs. komplekse kulhydrater

Derfor elsker vi carbs.

2021-12-08 14:00:54Skrevet af Claire Muszalski

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her