Kosttilskud

Green Superfood Blend | Dit Superfood Tilskud

Frugt- og grøntsagsblandinger er en hurtigt voksende trend, og det er der en god grund til. De er ideelle superfood tilskud, der kan hjælpe dig med at øge dit indtag af en lang række vitaminer og mineraler på en enkel og velsmagende måde – uden at det er så besværligt eller dyrt at tilberede måltider. De er nemme at tilføje til din protein shake eller frugtsmoothie for at give din kost et hurtigt skud sundhed.

Uanset om du lever med skamfølelsen over ikke at elske grønkål så meget, som Instagram siger, at du burde, eller om du simpelthen ikke har budgettet til at få seks portioner frisk frugt og grønt i din kost hver dag – så har vi din ryg med Green Superfood Blend.

Hop direkte til:

green superfood blend

Hvad er Green Superfood Blend?

Der skal mere end et fint navn til at overbevise dig om dette, ikke sandt? Bare rolig, vi har fakta og tal til at bakke op om præcis, hvorfor dette omformulerede næringspulver er værd at give et forsøg.

For det første er vores Green Superfood Blend fyldt med 27 helt naturlige frugt-, grøntsags- og fødevareekstrakter.

Det lyder måske som meget at klemme ind, men disse ingredienser er blevet tørret på en dygtig måde i pulverform, hvilket betyder, at du på nogle måder får mere ud af denne blanding, end du ville få ud af den ægte vare. For eksempel svarer mængden af grønkål, der er blevet kondenseret i 500 g af vores pulver, faktisk til over det dobbelte (1151 g) af frisk grønkål.

Og de fordele, der kommer fra disse ekstrakter, er lige så overdådige – vi vil opdele dem nedenfor…

Vigtige vitaminer

Essentielle vitaminer spiller en afgørende rolle i mange af kroppens funktioner og er nøglen til et godt helbred – og nu har det aldrig været nemmere at få din dosis af dem. Vores superfood-blanding er fyldt med sunde ekstrakter, der giver et hurtigt vitaminhit:

C-vitamin

Blandingen er helt fyldt med C-vitamin fra ingredienser som granatæble-, grønkåls-, spinat-, broccoli-, brombær- og hyldebær-ekstrakter. Dette mægtige vitamin er en kraftfuld antioxidant, der kan hjælpe med at styrke immunsystemet og holde nervesystemet i gang, som det skal.

Det tager sig heller ikke kun af tingene indeni – C-vitamin er involveret i kollagendannelsen, som er et vigtigt protein i kroppen, der er med til at holde din hud, dine tænder, dit tandkød, dine negle og dit hår sundt og stærkt.

B-vitaminer

Med rismel, AncienTrim, grønkål, spirulina og byggræspulver får du også en portion B-vitaminer – thiamin, riboflavin, niacin, folinsyre og B6-vitamin. Disse fungerer bedst som en gruppe og er involveret i mange processer, herunder dit stofskifte, psykologisk funktion og dannelse af røde blodlegemer.

K-vitamin

Grønkål, granatæble, broccoli, spinat, brombær og alfalfagræspulver i denne blanding er alle kilder til K-vitamin – som spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af sunde knogler.

Beta-Caroten

Beta-caroten er et rødt/orange pigment, der findes i mange friske frugter og grøntsager – tænk på lyse gulerødder, peberfrugter og søde kartofler. Det kaldes nogle gange for “provitamin A”, da det omdannes af kroppen til A-vitamin.

A-vitamin er nødvendigt for et normalt syn (derfor er myten om, at du kan se bedre i mørke ved at spise gulerødder) og spiller også en rolle i opretholdelsen af immunsystemet og en sund hud.

Green Superfood Blend indeholder gulerods-, spinat- og grønkålspulver, som alle er gode kilder til beta-caroten.

green superfood blend

Vigtige mineraler

Så er vitaminerne dækket, men der er stadig så mange andre vigtige mikronæringsstoffer at råbe op om. Green Superfood Blend indeholder også:

Jern

Jern er et supervigtigt mineral, som du har brug for i din kost. Mangel på jern i din kost kan forårsage en række problemer i kroppen, herunder træthed og åndenød.

Green Superfood Blend indeholder spirulina og spinatpulver, som begge er fremragende kilder til jern.

Mangan

Med grønkål, spirulina, byggræs og roepulver indeholder denne blanding også mangan, som spiller en vigtig rolle i dannelsen af bindevæv, vedligeholdelse af sunde knogler og støtte til dit stofskifte.

Phosphor

Grønkålen, byggræsset og spinatpulveret i Superfood Blend er alle en kilde til fosfor, som faktisk er det næstmest forekommende mineral i menneskekroppen.

Fosfor er afgørende for cellevækst, hjælper med den normale funktion af cellemembraner og er også afgørende for at opretholde sunde knogler og tænder.

Magnesium

Spinatpulveret i dette tilskud er en fremragende kilde til magnesium, som bidrager til normal muskelfunktion, normal proteinsyntese og hjælper med at reducere træthed og udmattelse.

Anthocyaniner

Det stopper ikke her. Ud over at give dig alle de vigtige vitaminer og mineraler indeholder Green Superfood Blend også anthocyaniner fra brombær-, blåbær- og blåbær- og blåbærekstrakterne, der er inkluderet.

Anthocyaniner er de pigmenter, der giver mange planter deres røde, blå og lilla farver – og findes derfor naturligt i mange frugter og bær.

Der mangler stadig at blive forsket i den nøjagtige rolle, som anthocyaninerne spiller, men det er almindeligt anerkendt, at de synes at have antioxidante egenskaber – hvilket betyder, at de kan hjælpe med at forhindre skader fra frie radikaler.

Fibre

Mange af ekstrakterne i denne blanding indeholder fibre – byggræs, granatæble og brombær for blot at nævne nogle få. Fibre er en virkelig vigtig del af din kost, da de hjælper med at opretholde og forbedre fordøjelsessundheden.

Klorofyl

Okay, vi ved godt, at klorofyl nok ikke umiddelbart lyder som noget, du ønsker at spise, især da dets vigtigste ry er at være grunden til, at planter er grønne. Men tro os, dette pigment har også nogle overraskende sundhedsmæssige fordele for mennesker.

Undersøgelser har vist, at det kan bremse den hastighed, hvormed skadelige bakterier formerer sig – hvilket gør det godt til at helbrede sår og forebygge infektioner.

green superfood blend

Hvornår skal jeg tage Green Superfood Blend?

Efter alle disse fordele er det eneste, der er tilbage at gøre, at beslutte, hvornår du vil få noget af denne superfood pulver godhed i din kost.

Du kan nyde Green Superfood Blend når som helst på dagen, men med så mange energigivende ingredienser – som grøn te-ekstrakt og træthedsreducerende C-vitamin – er det godt at få om morgenen for at få en god start på dagen.

Den fås i varianterne Unflavoured, Peach & Mango, Raspberry & Cranberry – du kan nyde alle de bedste ting ved at spise dine grønne grøntsager uden at det efterlader en dårlig smag i munden. Tilføj den uden smag til dine sædvanlige shakes og smoothies, eller bland en af de frugtagtige versioner med vand.

Hvis du føler dig eventyrlysten, kan du endda tilsætte det til din pandekageblanding for at lave en super sund og velsmagende stak.

Hvad venter du på? Gå ud og få fat i de grønne grøntsager.

3 alternativer til barbell bænkpres | Slip for at stå i kø til flad bænk

Træning

3 alternativer til barbell bænkpres | Slip for at stå i kø til flad bænk

Du behøver ikke vente på en flad bænk til en god brysttræning. Prøv disse alternativer i stedet for.

2020-07-28 17:56:21Skrevet af Isaac Syred

Fordelene ved fem superfoods | Og tips til at få dem med i din kost

Ernæring

Fordelene ved fem superfoods | Og tips til at få dem med i din kost

2018-04-11 06:30:24Skrevet af Myprotein

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Claire Muszalski

Claire Muszalski

Forfatter og ekspert

Claire er registreret diætist fra the Academy of Nutrition and Dietetics og certificeret sundheds- og velvære coach fra the International Consortium for Sundhed og Wellness Coaching. Hun har en BA i biologividenskab og en Master i klinisk ernæring fra universitetet i Pittsburgh.

At tale og skrive om mad og fitness står Claires hjerte nær, da hun elsker at anvende sin viden og erfaring til at hjælpe andre, så de kan nå deres mål omkring sundhed og velvære.

Claire er også certificeret indendørs cyklinginstruktør og elsker det mentale og fysiske boost, som hun opnår ved at løbe og dyrke regelmæssig yoga. Når hun ikke selv holder sig i form, så hepper hun på hjembyens sportshold i Pittsburgh eller kokkererer i køkkenet til hendes familie.

Få mere at vide om Claires erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her