Kosttilskud

7 Myprotein nyheder som du er nødt til at prøve

Selvom vi alle har vores favorit produkter, så er det rigtig godt at udvide sin protein og kosttilskuds horisont, så derfor giver vi dig her 7 af vores bedste nyheder, som du bør afprøve.

Måske er der en ny favorit blandt vores 7 nyheder?

Vi er utrolig stolte over disse innovative produkter, og vi vil selvfølgelig ikke lade dig gå glip af dem. Derfor kommer vi dem hen lige der, hvor de hører hjemme – Nemlig i rampelyset.

Opdag hvad hvert enkelt produkt kan tilbyde dig, og hvorfor alle fortjener en plads i din indkøbskurv!

Klar, parat, start. Her kommer et shout out til vores nyheder, som du bare ikke må gå glip af.

Carb Crusher

Carb Crusher

Hvis du endnu ikke har prøvet en af disse – Har du levet under en sten?
Til alle dem med en sød tand, er vores Carb Crusher proteinbarer en uovertruffen proteinrig snack, som er lav på sukker og garanterer at ramme plet hver gang

De ser ud og smager som en syndig snack, men hver bar indeholder et massivt og imponerende proteinindhold på hele 21g og et gennemsnit på 100% af dit anbefalede daglige indtag af 20 forskellige essentielle vitaminer og mineraler. Alt dette med kun 2.7g simple kulhydrater. Derfor er vores Carb Crusher en snack, der kan nydes med god samvittighed.

Dyppet i chokolade og overtrukket med crunchy crispies, kommer de i tre mundløbende smagsvarianter. Mørk Chokolade og Havsalt, Jordbær Cheesecake og lækker Karamel Nød.
Læs meget mere om Carb Crusher her.

Mypre™ 2.0

Myrange mypre

Vores absolutte mest eksplosive pre-workout formel… Opgraderet.
Nu med en raffineret og forbedret opskrift, er Mypre™ 2.0 blevet specielt udviklet til at hjælpe dig med presse dig til nye højder og skubbe dine grænser træning efter træning.

Med koffein, som er blevet bevist at kunne øge udholdenhed og kapacitet, øge koncentration og booste dit fokus – er det perfekt til at give dig et spark bagi til lige at kunne tage det sidste set med power og overskud.

Plus, det er spækket med kreatin, som er bevist at kunne øge fysisk performance, sammen med kick-startende ingredienser som AstraGin®, BioPerine®, Capsimax® og TeaCrine®.

Thewhey™

THEWHEY

Udviklet ved brug af en tri-blend af protein, er Thewhey proteinet, som din træning fortjener. Udover vores højeste kvalitets valle, har vi også tilføjet glutamin og BCAA’er, som naturligt findes i protein og hjælper med at opbygge og genopbygge nye muskler.

Plus, vi har inkluderet MyZyme™, som er vores professionelt udviklede blanding af enzymer, der spalter proteiner til deres aminosyrer, så de kan forme muskler i kroppen.

Fås i seks delikate smagsvarianter heriblandt Saltet Karamel og Mælkechokolade. Dine gains har aldrig før smagt så godt.   

BCAA Energy

Myprotein BCAA Energy

Nogle gange er en kop kaffe bare ikke nok til at springe træthedsmuren. Desværre er mange energidrikke proppet med sukker, som absolut intet godt gør for dit blodsukker eller anbefalede daglige indtag.
Med BCAA Energy er du garanteret nul sukker, minimalt kalorieindhold og ingen kulhydrater. KUN en forfriskende og boostende drik der leverer 5g af vitale forgrenede aminosyrer ved siden af 180mg af koffein.

Skyd din træning i gang med en slurk af frugtsmag og mærk forskellen.
Læs meget mere om BCAA Energy her.

Protein Choc Chunky

Nyheder Myprotein

Denne proteinbar er serious business.
Med lækre og sprøde vafler i lag overtrukket med mælkechokolade, indeholder hver enkelt 14g protein og kun 2,7g sukker. Helt perfekt til at tilfredsstille dine cravings uden at ødelægge dit hårde arbejde med din træning og sundhed.

De er perfekte og praktiske at have med på farten, så du ikke lige bliver fristet til at gå ind i en 7-eleven.  

Sukkerfri Sauce

sukkerfri sauce

Nogle gange, er det vi elsker alle mest også det, der kan gøre os mest ondt.
Okay, måske en lille smule dramatisk! Men er du klar over, at med et massivt indhold på 42,1g sukker per 100ml, er en sauce som ketchup i hvert fald ikke en hjælpende hånd i retning mod at spise sundt.

Vores sukkerfri sauce indeholder kun 0,2g sukker per 100ml og fås i varianterne Tomatketchup, Peri Peri, Sød Chili og BBQ smage. Du kan derfor stadigvæk nyde smagen af din yndlings sauce, men helt uden unødvendigt sukker og tomme kalorier.

Næste gang du meal prepper, så top det med en af disse saucer.

Prøv denne opskrift hvor vi har brugt en sukkerfri sauce

Spicy kikærte burger med koriander

Sunde Opskrifter

Spicy kikærte burger med koriander

2018-08-13 06:00:41Skrevet af Myprotein

Protein Rocky Road

Myprotein proteinbar nyheder

En anden snack-mulighed at teame op med, når den lille sult og craving presser på.
For de fleste af os er livet simpelthen for kort til at udelukke lidt sødt og lækkert hist og her  Også selvom vi virkelig prøver kun at leve af frisk frugt og grøntsager. Det er bare ligesom om, at der kommer til at mangle noget.

Ved at vælge et alternativ som vores Protein Rocky Road barer, får du en yderst lækker chokoladeagtig snack med hele 12g protein. Med kun 208 kalorier kan du holde skak med dit næringsindtag og stadig nyde godt af en lille choko-pause.

Nice to know

Så, nu har du en mulighed blandt vores nyheder til en hel uge. Nu da du lige præcis ved, hvad disse fantastiske produkter har at tilbyde, så er der kun tilbage at sige, at nu er det din tur til at prøve dem af.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her