Vores Ambassadører

Mød Phyllida: Aktiv om dagen og aktivist om natten

Funktionel fitnessatlet og aktivist for ansigts-ligestilling.

Som 22-årig tog Phyllida Swift på en frivilligrejse til Ghana, som ændrede hendes liv for altid.

Efter en bilulykke under hendes ophold i Afrika vågnede Phyllida til sin store overraskelse op med halvdelen af ansigtet skåret op.

“Jeg hadede, at folk havde ondt af mig”

I smerte, med knoglebrud og skader over hele kroppen blev hun bragt til hospitalet for at blive behandlet. Det var her, hun indså, at hun ville få ar i ansigtet for livet, og at der ikke var nogen mulighed for at skjule det.

Oplevelsen var så intens, at Phyllida siger: “Det føles som om det aldrig er sket, det er som en oplevelse uden for kroppen.” Hun husker, at hun hader at føle sig ynkeliggjort af folk, der antog, at hun aldrig ville kunne føle sig selvsikker eller smuk. Dette gav hende kun næring til at bevise, at de alle tog fejl, hvilket hun betegner som en “stor drivkraft i livet”.

“Arrene har givet mig et formål”

Efter at Phyllida i begyndelsen havde haft svært ved at affinde sig med sit ar og den sociale stigmatisering, der fulgte med det, begyndte hun at tale om sine oplevelser med velgørenhedsorganisationen Changing Faces UK, der er oprettet af James Partridge, der overlevede brandsår. James fortsatte med at etablere Face Equality International, hvor Phyllida nu er administrerende direktør og fortsætter med at afstigmatisere vansirethed i ansigtet og åbne op for samtalen globalt.

“Det handler ikke om at tabe sig; det handler om konstant at lære nye bevægelser”

Fitness har været et uvurderligt redskab for Phyllida på hendes rejse til selvkærlighed og gennem hele hendes karriere. At arbejde sin krop til det yderste i hver eneste funktionel fitness session styrker Phyllida hver gang, og at se, hvad hendes krop er i stand til, giver hende et boost af selvværd.

Kort fortalt

Vi kan alle lade os inspirere og lære vigtige ting af Phyllida, og derfor fejrer vi alle hendes resultater og fortsatte bestræbelser på at fjerne stigmatiseringen af misdannelser i ansigtet.

Mød Jamie: Dekoratør uden for banen, døv på banen

Vores Ambassadører

Mød Jamie: Dekoratør uden for banen, døv på banen

Lad aldrig begrænsninger stoppe dig i dine drømme.

2021-06-30 11:10:36Skrevet af Evangeline Howarth

Mød Hannah: Kunstner og eventyrer med en passion for svømning i åbent hav

Vores Ambassadører

Mød Hannah: Kunstner og eventyrer med en passion for svømning i åbent hav

Sæt dig selv fri.

2021-06-30 11:04:55Skrevet af Evangeline HowarthEvangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her