Kosttilskud

Total Nutri-Greens | Dit ultimative superfood tilskud

Frugt- og grøntsagsblandinger er en hurtigt stigende trend og med god grund. De er de ideelle tilskud til at øge indtagelsen af både vitaminer og mineraler på en simpel og delikat måde. Du behøver ikke at skulle ud i en meal prep eller have en masse køkkenredskaber frem.


Superfood tilskud er super nemt at tilsætte din protein shake, frugt smoothie eller smoothie bowl alt imens du får et hurtigt skud af sundhed til din kost.

Uanset om du lever med en lille skam over ikke at kunne lide kål så meget som Instagram illustrerer, eller simpelthen ikke har budgettet til at få alt grønt og frugt til din kost hver dag, så frygt ej! Vores forbedret Total Nutri-Greens er din nye bedste grønne ven.

Total Nutri-Greens

Hvad er Total Nutri-Greens?

Det kræver mere end blot et fancy navn at overbevise dig, ikke sandt? Bare rolig. Vi har både fakta og tal til at understøtte, hvorfor denne opgraderede blanding er værd at prøve.

Først og fremmest er Total Nutri-Greens spækket med 26 helt naturlige frugter, grøntsager og mad ekstrakter.

Det lyder måske af meget i én blanding, men disse ingredienser er blevet professionelt tørret til pulverform. Dette betyder, at du på nogle måder får mere ud af denne blanding, end du ville gøre i den virkelige verden.

Fx er mængden af kål, der er blevet kondenseret til 500 g af vores pulver, faktisk lig med over det dobbelte (1151 g) friskkål.

Og fordelene der følger med denne blanding er lige så fantastiske, så vi har selvfølgelig skrevet dem ned i det efterfølgende.

Essentielle Vitaminer

Vitaminer spiller en stor rolle i mange af kroppens funktioner og er nøglen til et godt helbred. – Og nu er det simpelthen ikke meget nemmere at få del i dem. Total Nutri-Greens er fyldt med sunde ekstrakter, der giver dig og din krop et kæmpe vitamin boost.

C-vitamin

Blandingen er helt fyldt med C-vitamin fra ingredienser som granatæble-, kål-, spinat-, broccoli-, brombær- og hyldebærekstrakter. Dette mægtige vitamin er en stærk antioxidant.

Dette vitamin tager ikke kun kærlig hånd om det indre, men også det ydre. C-vitamin er med til dannelsen af kollagen, hvilket er et vigtigt protein i kroppen, der hjælper med at holde din hud, tænder, tandkød, negle og hår sundt og stærkt.

B-vitaminer

Med rismel, AncienTrim, kål, spirulina og byggræspulver får du også en servering af B-vitaminerne – tiamin, riboflavin, niacin, folinsyre og B6-vitamin. Disse fungerer bedst som en gruppe og er involveret i mange processer.

K-vitamin

Kål, granatæble, broccoli, spinat, brombær og alfalfa græspulver i denne blanding er alle kilder til K-vitamin, som spiller en central rolle i at opretholde sunde knogler og normal blodkoagulation.

Beta-karoten

Beta-karoten er et rød / orange pigment, der findes i mange friske frugter og grøntsager. Tænk på gulerødder, paprika og søde kartofler. Det kaldes undertiden ‘provitamin A’, da det omdannes af kroppen til A-vitamin.

A-Vitamin er nødvendigt for normalt syn (dermed myten om at spise gulerødder vil hjælpe dig med at se i mørket), og spiller også en rolle for at bevare immunsystemet og sund hud.

Total Nutri-Greens indeholder gulerod, spinat- og kålpulver, som alle er gode kilder til beta-karoten.

Total Nutri-Greens

Essentielle Mineraler

Så er vitaminerne dækket ind, men der er stadigvæk så mange andre vigtige mikronæringsstoffer, som du skal vide. Total Nutri-Greens byder også på nedenstående mineraler.

Jern

Jern er et super vigtigt mineral, som du har brug for i din kost. I virkeligheden, hvis du ikke får nok, kan du være i fare for at udvikle jernmangelanæmi. Dette kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer, da det betyder, at der ikke er nok ilt transporteret rundt i kroppen, og symptomerne spænder fra træthed, åndenød og hjertebanken.

Total Nutri-Greens indeholder spirulina og spinatpulver, som begge er gode kilder til jern.

Mangan

Med kale, spirulina, byggræs og rødbedepulver giver denne blanding også mangan, som spiller en vigtig rolle i dannelsen af bindevæv, vedligeholdelsen af sunde knogler og understøtter dit stofskifte.

Fosfor

Kål, byggræs og spinatpulver i Total Nutri-Greens er alle en kilde til fosfor, som faktisk er det næststørste mineral i menneskekroppen.

Fosfor er afgørende for cellulær vækst, der hjælper med cellemembranernes normale funktion og er også afgørende for at opretholde sunde knogler og tænder.

Magnesium

Spinatpulveret i dette tilskud er en fremragende kilde til magnesium, som hjælper med normal muskelfunktion, normal proteinsyntese og hjælper med at reducere træthed og udmattelse.

Total Nutri-Greens

Anthocyaniner

Det stopper ikke her. Foruden at give dig alle de væsentlige vitaminer og mineraler indeholder Total Nutri-Greens også anthocyaniner fra de inkluderede brombær og blåbær ekstrakter.

Anthocyaniner er pigmenterne, der giver mange planter deres røde, blå og lilla farver. De findes derfor naturligt i mange frugter og bær.

Der er stadig forskning, der skal udføres for at bestemme anthocyanins nøjagtige rolle, men det er almindeligt accepteret, at de synes at have antioxidantegenskaber. Dette betyder, at de kan bidrage til at forhindre skade fra frie radikaler, hvilket kan forhindre virkningerne af aldring.

Undersøgelser har også vist, at anthocyaniner også kunne bidrage til at reducere risikofaktorer for hjertekarsygdom såsom højt blodtryk og arteriosklerose.

Fiber

Mange af ekstrakterne i denne blanding giver fiber. Byggræs, granatæble og brombær for blot at nævne nogle få. Fiber er en rigtig vigtig del af din kost, da det hjælper med at opretholde og forbedre fordøjelsessystemet og holde dine tarmbevægelser i kontrol.

Klorofyl

Okay, vi ved, at klorofyl sandsynligvis ikke umiddelbart lyder som noget, du ønsker at spise, især da dets største ry er at være årsagen til, at planterne er grønne. Men stol på os, dette pigment har nogle overraskende sundhedsmæssige fordele for mennesker også.

Der er forskning, der tyder på, at det kan forbedre afgiftningen af leveren ved at hjælpe med at fjerne toksiner i kroppen. Andre undersøgelser har vist, at det er antiinflammatorisk og kan sænke hastigheden af reproduktionen af skadelige bakterier. Dette er godt for heling af sår og forebyggelse af infektion.

Ingrediensen i Total Nutri-Greens, der leverer klorofyl, er alfalfa græspulver.

Hvornår bør jeg tage Total Nutri-Greens?

Efter alle disse gode fordele mangler vi at fortælle, hvornår du skal få gavn af denne blanding.

Du kan nyde Total Nutri-Greens når som helst på dagen, men med så mange energiforøgende ingredienser, såsom grøn teekstrakt og træthedsreducerende C-vitamin, Er det fantastisk at starte din morgen ud med blandingen. Det vil uden tvivl give dig en perfekt start på enhver dag.

Fås uden smag, Fersken & Mango, Hindbær & Tranebær eller Grapefrugt. Tilsæt den blanding uden smag til din sædvanlige shake eller smoothie, eller mix en af frugtsmagene til vand for ekstra friskhed.

Hvis du føler dig ekstra eventyrlysten, så kan du tilsætte det til dit pandekage mix for en super sund og yderst lækker portion spækket med alt godt.

Så hvad venter du på? GO GREEN!

Total Nutri-Greens

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her