Livsstil

8 små måder af afstresse og koble af

Vi gennemlever nogle ret intense tider, så det er ikke overraskende, at så mange af os føler livets stress. Det er så vigtigt at tage sig af sin mentale sundhed såvel som din fysiske og at gøre små handlinger af selvpleje kan være det perfekte svar på at afstresse. 

Fortsæt med at læse for at finde nogle af de bedste, små måder, du kan stresse ned på i dit daglige liv. At inkorporere nogle få af disse et par gange om ugen kan have en utrolig stor indflydelse på dit stressniveau og bringe livet lidt mere glæde.  

stress af

1. Yoga

Vi elsker at komme i zen, så hvorfor ikke gøre det med en yogasession. 

Fra så lidt som ti minutter til så længe som en time kan yoga passe nemt ind i din dag, uanset hvor stressende den end måtte være. Bare en lille session kan efterlade dig med et klarere sind og opløse den stress, du har den dag. 

At indarbejde yoga i dit daglige liv kan være en strålende vane at danne for at hjælpe et stresset sind. Start med vores begynder guide til yoga. 

10 grundlæggende yogastillinger for begyndere | Yoga Made Easy

Træning

10 grundlæggende yogastillinger for begyndere | Yoga Made Easy

Rul din yogamåtte ud og find ud af, hvilke fordele yoga har at tilbyde.

2020-07-18 12:38:21Skrevet af Evangeline Howarth

2. Gå en tech-fri tur  

Så meget som det er en dejlig følelse at lytte til din yndlings musik eller podcast på en lang gåtur efter en stressende dag, kan du give dig selv et mere klart hoved, når du vælger bare at lytte og være nærværende til omgivelserne udenfor høretelefonerne.  

Vær opmærksom på lydene omkring dig, og tag dig tid til at sortere igennem dine tanker uden distraktioner. Vi ved, at det kan være hårdt, men det kan føles som at løfte en vægt at lade din telefon være hjemme; slip af med stressen i det moderne liv, selv bare i en halv time. 

3. Sluk for sociale medier

Hvis du rent faktisk elskede at tage en telefonfri tur så meget, som vi troede, ville du tage skridtet videre til at slukke for dine sociale medier i en times tid hver dag, og det kan frigøre dig for ekstra stress, som du ikke har brug for. 

Et godt tip til dette er at starte med bare at slukke for det en morgen hver uge. Prøv derefter hver mandag hver uge eller hver fredag. Uanset hvad der fungerer for dig, så prøv det. Det føles som et frisk pust. 

4. Læs

Kryber du dig lidt sammen, når du ser din meddelelse om skærmtid dukke op hver uge bare for at fortælle dig, at den steg med 115%? Ja … det gørvi. 

Tag et skridt væk fra skærmene, der får vores hjerner til at være i høj beredskab og tage noget tid til at læse. 

Dette kan være alt fra en ny bog eller en gammel favorit eller bare et magasin, der gør dig glad. Læsning slapper dit sind af i stedet for at vække det, så det fungerer fantastisk før sengetid at gøre denne afstressende metode.     

Læs

5. Stræk ud

Nogle gange er du bare nødt til at strække den ud for at frigøre al denne spænding. 

Der er så mange udstrækningsrutiner derude at prøve, og at starte eller afslutte din dag med en god udstrækning er en glimrende måde at lindre stress på. 

Det er tid afsat kun til dig uden distraktioner, den perfekte måde at rydde op i et travlt sind. 

Prøv vores yoga rutine for at begynde at slappe af.  

Udstrækning for bedre fleksibilitet | 10 udstrækningsøvelser

Træning

Udstrækning for bedre fleksibilitet | 10 udstrækningsøvelser

Forbedre din fleksibilitet og løsne dine muskler med disse øvelser.

2020-11-03 10:57:09Skrevet af Amy Golby

6. Tænd nogle lys

Enhver lyselsker ved, hvordan stemningen bare bliver hævet, når du tænder et lys. Fyld rummet med beroligende lugte og afslappende belysning. Tag en kop te og måske en bog og slappe af med. Det anbefales også at ledsage et langt bad for ultimative afstressende kræfter. 

Tænd lys

7. Lav mad

Dæk op, tænd et lys, hæld et glas vin opsæt musik på og start madlavningen. Dette kan være en top strategi for afstressning for mange mennesker, og der er ikke noget bedre end et hjemmelavet måltid for at gøre en stressende dag lysere. Og madlavning kan være lige så behageligt som at spise det.

8. Skriv ned  

Et delt problem er et problem halveret. Selvom det bare er skrevet ned for ingen andre at læse. 

Næste gang du har en stressende dag og ikke har lyst til at tale om det, skal du prøve at skrive det ned og få alle dine følelser ud. Du behøver ikke bekymre dig om, hvad andre mennesker synes om det, så du behøver ikke holde tilbage. Dette vil lette og lysne dit sind. 

Kort fortalt 

Vælg et par af disse tips næste gang du har en stressende dag (eller uge eller måned!), Og vi lover, at du måske føler dig lidt lettere. Uanset om du elsker at lave mad for at stresse ned, eller bare har brug for et langt bad, er det vigtigt at finde din perfekte strategi til at slappe af, især i 2021. Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her