Podcast

The Scoop episode 5: Fører steroider til bedre bodybuilding?

Myproteins splinternye podcast, The Scoop, er her for at give dig de insider-oplysninger, du har ledt efter, til de mest kontroversielle emner i fitness branchen, ledet af vores vært David Alorka.

Diskuteret i fitness centre, barer, supermarkedskøer og næsten hvor som helst, får disse emner dig til at tænke. Et nyt emne hver episode dissekeres af nye gæster, som er alt fra olympiske sportsfolk og kvinder, Strongman Champions og dine foretrukne fitness influencers, alt sammen for at give deres mening om nogle vanskelige spørgsmål.

Du vil ikke gå glip af en episode.

Hvad er der i afsnit 5?

Afsnit 5 graver ind i et andet tabu i fitnessindustrien – steroider.

En verden af steroider er kompleks, og mange træningsfolk er ikke helt sikre på, hvad forskellige steroider gør og deres risici, selv når de først har taget dem. Vi diskuterer, om steroider nogensinde kan være sikre til forbrug, hvor udbredt de er i bodybuilding i øjeblikket, og om der er en måde, hvorpå vi kan gøre dem mere sikre at bruge, hvis de overhovedet skal bruges.

David Alorka sætter sig ned med Youtuber og steroide-brugeren bodybuilder Thomas Moore sammen med Dave Crosland, en bodybuilder, der har dokumenteret hans brug af steroider gennem sine film, og arbejder nu på at uddanne andre om sikker brug af steroider. De dykker ned i dette emne og åbner op for deres ærlige oplevelser med steroider.

Så spænd ind til denne kontroversielle episode, og få The Scoop om bodybuilding med steroider.

The Scoop Episode 4: Ville sport være mere spændende, hvis doping var lovligt?

Podcast

The Scoop Episode 4: Ville sport være mere spændende, hvis doping var lovligt?

Skal vi legalisere doping i sport? Find ud af, hvad vores gæster synes i denne uges episode af The Scoop.

2020-11-16 09:28:32Skrevet af Monica Green

The Scoop Episode 3: Er du i god form hvis du ikke kan løbe 1 km?

Podcast

The Scoop Episode 3: Er du i god form hvis du ikke kan løbe 1 km?

2020-11-03 10:14:23Skrevet af Monica GreenMonica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her