Dessert & Snacks

Ruby Chocolate Protein Rocky Road

Disse lækre, ruby chokoladebidder er noget helt særligt.

Niall Kirkland er tilbage med endnu en lækker opskrift, der er perfekt til at tilfredsstille din trang til søde sager uden at ødelægge din træning. Han har fjernet den mælkechokolade og det smør, som du normalt finder i en traditionel rocky road opskrift, og har i stedet brugt mørk chokolade og lidt kokosolie for at hjælpe på makroerne.

Den virkelige juvel i kronen må dog være stykkerne af vores begrænsede udgave af vores Layered Bar med ruby chokoladesmag. Vi er alle besat af denne nye udgave, som smager dejligt sødt og overbærende med en tydelig lyserød farve og imponerende 20 g protein pr. bar. Prøv dem, og vi er sikre på, at du også vil elske dem.

Advarsel: et parti af disse vil ikke vare længe, tro os.

Antal: 16

Ingredienser

 • 3 Layered Bar (Ruby Chocolate)
 • 200 g almindelige digestive kiks
 • 250 g 70 % mørk chokolade
 • 2 spsk. kokosolie
 • 40 g rosiner
 • 40 g mini skumfiduser

rocky road

Fremgangsmåde

 1. Læg først Digestive kiks i en frysepose med lukning eller lignende, og slå dem med en kagerulle. Nogle kiks skal være knust groft og andre skal smuldres til støv.
 2. Hak derefter dine rocky road chokoladebarer i mundrette stykker.
 3. Kom derefter den mørke chokolade og kokosolie i en varmebestandig skål over en gryde med kogende vand, og rør rundt, indtil det er helt smeltet og glat.
 4. Kom de knuste kiks, Layered bar-stykker, rosiner og mini skumfiduser i en stor skål, og tilsæt derefter den smeltede chokoladeblanding. Rør det hele sammen, indtil det er blandet, og læg det hele over på en foret 20×20 cm bageplade og tryk det fladere med bagsiden af din ske. Stil dem på køl i køleskabet eller fryseren, indtil de er stive (2-3 timer).
 5. Skær dem i skiver og nyd dem med det samme eller opbevar dem i køleskabet i op til 3 dage. De er perfekte at have ved hånden til at tilfredsstille chokoladetrangen på ethvert tidspunkt af dagen!
Nem fudge med peanut, mandel og cashew butter

Sunde Opskrifter

Nem fudge med peanut, mandel og cashew butter

2017-08-25 16:23:15Skrevet af Myprotein

Carb crusher vegansk cheesecake med 3 ingredienser

Dessert & Snacks

Carb crusher vegansk cheesecake med 3 ingredienser

Go on, du fortjener det.

2020-11-11 13:34:24Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 197
Totalt fedtindhold 5,3g
Total kulhydrater 12,3g
Proteiner 14g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her