Gå til hovedindhold
Træning

9 fitness kærlighedshistorier der giver dig håb denne Valentines dag

9 fitness kærlighedshistorier der giver dig håb denne Valentines dag
Victoria Catterall-Decalmer
Forfatter og ekspert4 år Siden
Se Victoria Catterall-Decalmer's profil

Kærlighed kommer i alle former og størrelser og kan findes på de mest uventede tidspunkter og steder. Vi spurgte jer om at sende jeres fitness kærlighedshistorier ind til os, og det var lige før, vi fældede en tåre.

Tag et kig på vores top 10 fitness kærlighedshistorier nedenfor:

1. You drive me crazy

“Nogen kørte ind i min bil ved fitnesscenteret og efterlod en lille seddel. I stedet for at ringe og høre om forsikringsdetaljer, spurgte jeg hende på en date. Jeg havde ingen ide om, hvordan denne person så ud, men jeg vidste, det var en pige ud fra håndskriften. Vi har nu været kærester i 3 år!”

- Rakin Choudhury

2. Den personlige træner

“Da jeg først meldte mig ind i fitness, havde jeg ingen ide om, hvad jeg lavede, så jeg besluttede mig for at få en personlig træner. Jeg fandt en, som åbenbart var den bedste i mit fitnesscenter, så han blev min personlige træner i et godt stykke tid.

Efter nogle uger spurgte han mig, om jeg havde lyst til at træne med ham uden for de timer, jeg havde betalt for. Vi begyndte at drikke kaffe sammen efter træning. Han begyndte at følge mig hjem, og en lørdag besluttede vi os for at bage en kage sammen efter træning.

Det fortsatte cirka en halvanden måneds tid, indtil han kyssede mig. I morgen er det 9 måneder siden, vi startede med at date. I kender vel ordsproget – ”couples that train together, stay together.”

- Marlena Dachnowicz

3. Anden gang er lykkens gang

”Jeg mødte Lisa for cirka 3 år siden. Det var min første vagt i dette fitnesscenter, og en kollega introducerede mig for hende. Med det samme da jeg så hende, vidste jeg, at hun var den eneste ene, og senere på ugen fortalte min kollega mig, at hun også havde spurgt ind til, om jeg var single. Han sagde, at jeg skulle tilføje hende på Facebook, så efter noget tids søgning fandt jeg hende – uhjælpsomt havde hun et andet navn på Facebook, fordi hun er lærer.

Vi begyndte at skrive sammen i nogle dage, men pludselig stoppede hun med at svare. Det viste sig, at mine chat skills var rimelig elendige. Jeg er ikke vant til at holde en samtale i gang med kvinder! Et par måneder passerede, hvor vi ikke talte sammen i fitnesscenteret, lige indtil jeg stødte på hende, da jeg åbnede en dør, hvor Lisa stod på den anden side.

Vi sagde begge hej, og det var der, vi begyndte at snakke sammen igen. To år senere bor vi ikke kun sammen, men vi skal giftes i april 2020. Livet er da vidunderligt, og næsten for godt til at være sandt!”

- Mark Doyle

4. Fitness flirt der udviklede sig

“For næsten fire år siden startede en ny personlig træner i centeret. Jeg havde været single i nogle måneder, og har aldrig haft et så stort crush før! Jeg prøvede med vilje at træne, når han var på vagt, bare så jeg kunne give ham et smil og få ham til at lægge mærke til mig. Jeg plejede som regel at gå hjem og fortælle alle mine bofæller om den nye attraktive personlige træner.

Efter nogle få måneder begyndte vi at have små samtaler, og vi havde endda enkelte gange, hvor vi trænede sammen. Han blev senere min personlige træner, og efter en måneds tid begyndte vi at date.

Fire år senere har vi et hus og en hund sammen, og han bliver ved med at snakke om forlovelsesringe! Vi træner sammen de fleste dage, når vores arbejde passer sammen (jeg er nu sygeplejerske).

Det viste sig, at han tænkte på mig lige fra starten af, alt imens jeg troede, at han ikke vidste, jeg eksisterede.

- Hannah Aitken

5. Cardio parret

“For cirka 2 måneder siden matchede jeg med en fyr på Tinder, og vi blev ved med at prøve at planlægge en date, men min kalender var helt booket op. Efterhånden stoppede vi med at snakke sammen, fordi han troede, jeg bare ikke gad ham.

For en måned siden bemærkede han, at jeg var på vej i fitness, da han var på vej ud, og han kom hen til mig. Jeg havde bestemt ikke planlagt at møde nogen den dag, så jeg var rimelig tilbageholden, men med et smil på læben sagde han ’jeg ville normalt ikke have kommet hen til dig på denne måde, men det er måske min eneste chance for at tale med dig, og jeg kunne ikke spilde chancen. Desuden er det nok sværere at sige nej til en date med mig, når jeg står over for dig’.

Næste dag hoppede vi på løbebåndet sammen (hvilket er godt for mig, da jeg hader cardio og helst holder mig væk fra disse slags maskiner), og vi gik og snakkede i 2 timer. Det er det meste cardio, jeg har lavet i flere måneder.

Mit skema er stadig meget travlt, så det meste af tiden har vi fitness dates, hvilket er ret nice, da vi presser hinanden til at prøve nye ting og gøre vores bedste. Vi tog først på en rigtig date for nylig og snakkede hele natten, selv efter restauranten var lukket. Det er stadig meget nyt, men det går godt mellem os indtil videre.

Man ved aldrig, hvad der sker, når man tager op for at træne!”.

- Sandra Otrakoune

6. Tilfældige spinning timer?

“Jeg blev ved med at genkende denne her fyr i fitness (det så ud til, at han brugte mange timer der hver dag). Han var blond med piercinger og normalt ikke min type. Jeg havde hørt min personlige træner snakke om ham, om hans styrke, og hvor godt han klarer sig i træningens verden, og derved fandt jeg ud af hans navn; Izak… og at han var 10 år yngre end mig.

Han startede til spinning timerne, som jeg gik til hver uge. Jeg er ikke sikker på, om det var en tilfældighed, at han altid endte på cyklen lige bag mig til næsten hver spinning time…Nå, men så en dag snakkede han til mig, da jeg trænede på normalvis, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, så jeg svarede koldt og gik min vej.

Hvordan ville jeg nogensinde kunne ændre på, hvad jeg havde gjort? Jeg troede aldrig han ville snakke til mig igen, og dét at jeg var irriteret over det, viste tydeligvis, at jeg havde et crush på ham. Næste gang jeg så ham, tog jeg derfor initiativ til at tale med ham.

Det viste sig, at han faktisk var rigtig sød og spurgte mig, om jeg kunne tænke mig at træne med ham en dag. Vi kom i kontakt med hinanden på de sociale medier, trænede en del sammen, og blev tættere og tættere… Det var næsten et år siden. Han er nu min soulmate og bedste ven, alt i en”.

- Nicola Stante

7. Forsvarsfyren

“Jeg tog i fitness efter en hård eksamen på universitetet. Det var ikke et center, jeg normalt ville tage i. Jeg tog kun derhen, fordi en veninde fik mig til det, og det lå tæt på skolen. Da jeg var der, fik jeg øjenkontakt med denne her fyr, imens han ventede på en maskine, der var optaget.

En smule senere, da jeg var i gang med at lære min veninde nogle rygøvelser med dumbbells, begyndte han og hans venner at træne lige ved siden af os. De startede en samtale med os, spurgte os om hvor gamle vi var, og om vi gik på skolen tæt på centeret. Jeg troede bare, at de prøvede at rekruttere os eller noget i den stil, fordi de alle havde militærtrøjer på.

Da jeg forlod fitness, råbte en af de samme fyre af mig, som vi havde snakket med tidligere, fra den anden side af parkeringspladsen, og jeg endte med at give ham mit telefon nummer. En uge senere tog vi ud og spiste sammen, og jeg havde den bedste aften! Siden den aften har vi været en del sammen samt været i fitness, indtil han skulle tilbage i forsvaret (han var kun i min by i cirka en måned).

Vi har nu datet i lidt under et år, og han er en, som jeg kan se mig selv med langt ude i fremtiden. Jeg er så glad for, at vi fandt hinanden, og jeg elsker vores historie”.

- Kaitlyn Jacobs

8. Funktionel træningspar

“Det sjove er, at jeg endte med at gifte mig med en fyr, jeg mødte i mit træningscenter. Historien startede, da jeg mødte denne fyr, Ricky, til en sommerfest . Vi har begge set hinanden i funktionel træning, men aldrig talt sammen. Han introducerede sig selv til sommerfesten, og vi snakkede godt sammen.

Jeg så ham i centeret ugen efter og efter en hård omgang træning (jeg dryppede af sved), kom han over til mig og spurgte mig ud til kaffe. Jeg var helt målløs. Han så godt ud, virkede sød, men jeg kendte ham jo ikke.. Alligevel besluttede jeg mig for at give det et forsøg.

Efter vores første date føltes det som om, vi havde kendt hinanden i flere år. Vi datede seriøst i 5 år og blev forlovet denne november. Jeg ville ikke ændre noget, hvis jeg kunne. Hverken historien eller hvor vi mødte hinanden. Han er en fantastisk person, ven og partner. Vi er spændte på at se, hvad fremtiden bringer!”.

- Lauren Pelton

9. Kollega blev til fitness buddy

“Da jeg flyttede fra Odense til København, startede jeg i fitness med en fyr fra arbejdet, da jeg ikke kendte nogle af de lokale fitnesscentre. Han var super fit og stærk, og nu vil jeg ikke lyve; jeg så rimelig meget op til ham!

Desto mere vi trænede sammen, jo stærkere blev vi fysisk og psykisk. Jeg fandt senere ud af, at han også så op til mig! Han spurgte mig ud til en drink, og jeg sagde ja. Tre år senere har vi nu købt en lejlighed sammen og bliver gift til maj.

Nå ja, han er stadig min gym buddy. Lidt flirt i fitness er ikke altid creepy eller en dårlig ting!”.

- Emmie Foley

Victoria Catterall-Decalmer
Forfatter og ekspert
Se Victoria Catterall-Decalmer's profil

Victoria har en kandidatgrad i engelsk litteratur. Hun elsker at udføre ukonventionel træning som pole fitness, som hun har udøvet i de sidste fire år. Hun er også en passioneret foodie, så i hendes fritid finder du hende ude på en af de nyeste restauranter i hendes hjemby.

myprotein