Motivation

Europas mest Instagrammable skisportssteder

Nu hvor skisæsonen er i fuld gang, har skisportsstederne ivrigt budt gæsterne velkommen tilbage på deres pister. Europa er hjemsted for nogle af verdens mest populære skisportssteder med noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et adrenalinfyldt eventyr eller en lidt mere afslappende tur.

Men med så mange fantastiske destinationer at vælge imellem, kan det være svært at vide, hvor man skal begynde!

Én ting kan vi alle blive enige om, nemlig at skiløb i smukke omgivelser gør enhver ferie bedre. Og med maleriske hytter og smukke hvide bjergtoppe er der masser af muligheder for at tage nogle fantastiske billeder til at huske din tur. Så hvilke er de bedste skisportssteder at besøge, hvis du er på udkig efter den perfekte udsigt til billederne?

For at finde ud af det har vi søgt på Instagram og kigget på over 100 af de mest populære skisportssteder i Europa og analyseret millioner af billeder for at se, hvilke destinationer der er blevet tagget i de fleste indlæg.

Dette er Europas mest Instagrammable skisportssteder.

1. Zakopane, Polen – 1.932.786 billeder

På førstepladsen og med titlen som Europas mest Instagrammable skisportssted ligger Zakopane, som er blevet tagget i næsten to millioner opslag. Zakopane ligger ved foden af de klippefyldte Tatra-bjerge, kun et par timer syd for Krakow, og omtales ofte som “Polens vinterhovedstad”.

Zakopane er et populært rejsemål for begyndere takket være den billige undervisning og det store udvalg af bløde pister. Men lad dig ikke afskrække af det, hvis du er mere en avanceret skiløber, for der er masser af mere udfordrende pister at erobre, samt en række langrendsspor i skovene omkring byen.

2. Chamonix, Frankrig – 1.837.232 billeder

Andenpladsen går til Chamonix, hvor det populære franske feriested er med på over 1,8 millioner billeder på Instagram. Chamonix er et af de ældste skisportssteder i Frankrig og var stedet for de allerførste olympiske vinterlege i 1924 og har siden da været populært blandt skiløbere og snowboardere.

Chamonix ligger lige nord for Mont Blanc, det højeste bjerg i Alperne, og byder på en betagende udsigt og spændende skiløb, herunder den verdensberømte Vallée Blanche-rute, en 22 km lang offpiste med 2800 m lodret nedkørsel.

3. Zermatt, Schweiz – 1.293.393 billeder

Med næsten 1,3 millioner taggede billeder på Instagram kommer Zermatt i Schweiz på tredjepladsen. Med toppe, der når op på 3.883 m, kan Zermatt prale af at have de højeste pister i Europa og har desuden en imponerende 360 km pister at udforske.

Skiløbere kan tage op til Matterhorn Glacier Paradise for at nyde en fantastisk 360-graders udsigt, eller krydse den italienske grænse for at udforske Cervinia, så de kan opleve to lande på én tur!

4. Jungfrau, Schweiz – 858.963 billeder

Fjerdepladsen går til Jungfrau, som er blevet tagget i over 858.000 Instagram-opslag. Jungfrau er endnu et populært schweizisk rejsemål, og besøgende kan udforske to dale, tre bjergkæder og over 211 km uberørte pister.

Ud over et fantastisk udvalg af blå, røde og sorte pister har Jungfrau også nogle spændende offpiste-ruter for dem, der leder efter endnu mere udfordring!

5. Livigno, Italien – 824.079 billeder

Med næsten 825.000 taggede billeder på Instagram går femtepladsen til Livigno. Livigno ligger højt oppe i alperne nær den schweiziske grænse og har noget af det bedste og mest konstante sneområde, hvor der kan stå på ski fra slutningen af november til begyndelsen af maj.

Og hvis du kan lide at slappe af efter en lang dag på pisterne, er Livigno berømt for sin après-ski-kultur, hvor der er masser af muligheder for at holde dig beskæftiget, når solen går ned.

Kort fortalt

Europa byder på nogle af de bedste skisportssteder i verden. Der er noget for enhver smag, uanset om du er en ekspert, der ønsker at teste dig selv på nogle offpiste-ruter, eller en komplet nybegynder, der ønsker at lære det. Og bare rolig, uanset hvor du tager hen, vil der være masser af fantastisk natur til at fylde dit Instagram-feed!

Hvis du ønsker at øge din fysiske ydeevne på pisterne, kan du tjekke vores udvalg af kreatintilskud, herunder kreatin pulver og kreatin tabletter. Kreatin er et populært sportstilskud og øger din krops evne til at producere energi hurtigt og kan også hjælpe med restitutionen efter træning.

Metodologi

Vi har udarbejdet en liste med over 100 af de mest populære skisportssteder i Europa. Derefter kiggede vi på antallet af billeder, der blev lagt ud på Instagram med stedets navn i et hashtag samt tilknyttede hashtags (f.eks. #Chamonix, #ChamonixMontBlanc, #ChamonixFrance osv.). Vi kombinerede derefter disse tal for at få vores total, inden vi skar vores liste ned til de 50 bedste feriesteder i Europa.

Ernæringsgodkendte kosttilskud til udendørs løb og cykling

Kosttilskud

Ernæringsgodkendte kosttilskud til udendørs løb og cykling

Find ud af, hvordan du kan sætte tempoet op.

2020-06-06 06:33:20Skrevet af Shannah Hatch

10-Minutters udendørs HIIT træning for alle

Træning

10-Minutters udendørs HIIT træning for alle

Få pulsen op og sveden frem ude i det fri med en 10-minutters omgang HIIT.

2020-03-25 09:45:04Skrevet af Evangeline Howarth

 

 Adele Halsall

Adele Halsall

Forfatter og ekspert

Adele er en ivrig blogger og yogi med en passion for den veganske livsstil. Hun elsker at udforske nye (nogle gange underlige) fødevarer, lave mad og teste nye opskrifter af og værdsætter altid en god surdej.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her