Motivation

Få din motivation til træning tilbage

Hvis du er stoppet med at træne i løbet af alt dette, er du ikke alene. TV-serier, ændrede rutiner, stress, der er masser af ting, der smider dig ud af dine gamle rutiner. Alligevel vil vi give dig adrenalin til at få din motivation til træning tilbage og få dig til at udmærke dig. Både inde i træningscentret og ude.

Dette handler ikke om viljestyrke eller bare om at gøre det. Grunden til at du ikke træner er ikke fordi du er doven eller svag.

Der er andre påvirkninger, som du måske ikke engang kender til, men det betyder ikke, at de er udenfor din kontrol. Faktisk er de heldigvis sandsynligvis i din kontrol. Alt hvad der kræves er bevidsthed og handling for at ændre dem. Disse er heller ikke kun til din motivation til træning. Du kan anvende dem til enhver del af dit liv.

Så lad os se på, hvordan du starter din træningsregime og får din motivation til træning tilbage med fornyet energi og overskud.

Identificer vigtige øjeblikke

Vi ved det alle sammen – det øjeblik vi vælger tv frem for en træning.

At anerkende disse øjeblikke er det første skridt til at starte din træningsrutine, for når du er i stand til at identificere dette, kan du grave lidt dybere ned i, hvorfor du tager disse beslutninger.

Find de vigtige øjeblikke, hvor du vælger ikke at træne og bliv opmærksom på dem, og tænk i disse øjeblikke på dine mål. At tænke i form af langsigtet tilfredshed og succes snarere end kortsigtede følelser hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning. Husk dit mål, forbind det til øjeblikket, og lad det svinge dig mod den rigtige handling.

Vi er meget mere tilbøjelige til at tage den rigtige handling, når vi forbinder det med et fremtidigt mål, så det er vigtigt at finde dette. Selv om det er helt fint at træne fra tid til anden, skal du huske, at vedholdenhed er det, du har brug for til at nå dine mål.

Ændre din selvsnak

Når det kommer til at ændre en vane, er den første ting du skal se på dig selv. Dette er en absolut game changer: selvsnak – hvad du fortæller dig selv dagligt – for hvad du synes kan ændre dine handlinger og hele din virkelighed.

Det kan være grunden til, at du ikke går ud af sofaen for at lave nogle squats. At fortælle dig selv, at du ikke har lyst til det, at der ikke er noget mening, fordi du ikke har udstyret, eller at du ikke vil – du fokuserer på de negative undskyldninger for, hvorfor du ikke kan gøre det.

Sæt i stedet nogle positive ting i dit hoved. Sig gode ting til dig selv og fortæl dig selv ting, der får dig ud af sofaen for at træne noget. Når det kommer til at finde din motivation til træning, er de ting, du fortæller dig selv enorme, men de kan ikke bare komme fra en anden – det er noget, der skal komme fra dig.

Du er den, du er påvirket af

Folk omkring dig påvirker dig, selvom du måske ikke engang bemærker det. Måske når du tænker på at lave nogle push-ups, beder din kæreste dig om at se tv, og hvordan kan du sige nej?

Du behøver ikke at sige nej, men du kan tage de mennesker, der svajer dig væk fra dine mål og svaje dem mod at hjælpe dig i stedet.

Spørg, om de vil være med dig i træning eller bare være ærlige: fortæl dem, at i stedet for at se tv i aften, vil du træne. Forklar dem, at det er noget, du vil gøre, og du ville elske, hvis de vil være med.

Hvis de ikke gør det, skal du ikke bekymre dig, men prøv at få dem på din side. Bring dem om bord med sund kost, for eksempel. Lad folk i din nærmeste cirkel arbejde med dig og dine mål, ikke imod dem, da dette også hjælper dig med at få succes.

Folk siger, at vi er summen af ​​de fem mennesker, vi hænger mest sammen med, og det er endnu mere sandt, hvis du tilbringer hele dagen hver dag med dem, så få dem på din side og forbedre jer sammen.

Få din motivation til træning tilbage

Se på dit miljø

Den sidste ting, der påvirker dig, er dit miljø. Måske forhindrer din arbejdssituation eller tilstanden i dit hjem dig i at træne. Måske har du ikke et ordentligt sted at træne. Måske opbevarer du altid kiks i skabet, og du kan bare ikke lade være med at spise dem.

Så se på dit miljø. Har du din telefon lige ved siden af ​​dig, når du keder dig? Distraherer TV dig fra at træne? Disse er subtile, men kraftfulde ting, der kan få dig til at falde ud af rutinen.

Tjeklister er en effektiv måde at få dig tilbage i en. Sæt en tjekliste over øvelser, du vil udføre hver dag, og marker dem, hver gang du gør dem. Når du passerer tjeklisten, ser du derefter, hvad du skal gøre, og det er mere sandsynligt, at du gør det. At skrive det på papir er mere effektivt end at skrive det på din telefon, fordi det på papir bliver en del af dit miljø.

At ændre dit miljø på små måder som dette kan påvirke dig mere, end du måske er klar over, så prøv det.

Find ud af hvad der fungerer for dig

Eksperimenter med disse, hvad der fungerer for dig. Identificer dine vigtige øjeblikke, og prøv at ændre forskellige ting for at se, hvad der fungerer, og fortsæt med at ændre, mens du går i gang. Ikke alt vil fungere for alle, men hvis du finder den rigtige formel for dig selv, vil din succes flyve til vejrs.

Vigtigst er det, husk at gå let på dig selv. De sidste par måneder har været hårde for os alle, så gør bare hvad du kan for at forblive glad og opfyldt.

Kort fortalt

Der er masser af ting, der kan påvirke dig til ikke at træne, og det er normalt. Du er ikke doven – du falder bare for de samme undskyldninger, som vi alle falder for på et eller andet tidspunkt.

Bare husk at ved at ændre dine synspunkter, dine venner og familiens indflydelse og dine omgivelser kan du få din motivation til træning tilbage, forbedre din mentale velvære og nå dine fitness mål mere effektivt end nogensinde før.

10 Fitness talenter du kan lære på 2 uger

Træning

10 Fitness talenter du kan lære på 2 uger

Fantastiske måder at krydre din hjemmetræning op og lære nye færdigheder.

2020-04-15 11:51:46Skrevet af Evangeline Howarth

Brug for motivation derhjemme? Du får brug for disse playlister

Træning

Brug for motivation derhjemme? Du får brug for disse playlister

Her er de perfekte playlister til at arbejde - og træning - derhjemme.

2020-03-25 05:24:35Skrevet af Lauren DawesMonica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her