Myprotein Træningstøj

Find din power | Nyt træningstøj til kvinder

Vores designere tager din træning seriøst. De ved, at du har brug for stærkt, toppræstations træningstøj, som ikke kun ser super godt ud, men rent faktisk også kan følge med hver eneste af dine bevægelser.
Power er en kollektion med træningstøj, der tager din træning til nye højder. Og det er derfor, at hvert stykke træningstøj fortjener en plads i dit skab.

Myprotein Træningstøj

Stephanie Joshi (@nuttyfoodiefitness) and Alicia Gardner (@aliciagardner)

Power Leggings

Myprotein Træningstøj

Du ved, at du har det ene par leggings, som du altid er en smule tilbageholdende med at smide til vask, fordi det betyder, at de ikke kan bruges i et par dage?

Hvis vi var gambler-typerne, så ville vi smide vores penge på, at Power Leggings vil blive dine faste fitness favoritter.
Heldigvis kommer de i fire farver: Sort, Slate Grey, Mulberry og Light Space Dye. Så kan du sagtens smide dit træningstøj til vask, da du bare kan anskaffe dig et par i hver farve.

De har skulpturerende og formende sømme og er højtaljet, hvilket er perfekt til at give dig den optimale støtte på de rigtige områder. Plus de er totalt squat-proof!

Vores designere har sørget for at bruge sweat-wicking teknologi. Uanset hvilken træning du er ude i, vil du holde dig komfortabel fra opvarmning til afkøling.

Prikken over i’et er, at vi selvfølgelig har tænkt på at inkludere en skjult lomme i livet til fx din nøgle.

Myprotein Træningstøj

Steph Elswood (@healthychefsteph)

Power Shorts

Myprotein Træningstøj

Hvis din træning bliver lidt for svedig og intens til at have lange leggings på, så hop i et par Power Shorts.

De har samme fantastiske egenskaber – kombineret med en højtaljet model med sweat-wicking teknologi og squat proof materiale – de giver dig blot kun lidt ekstra luft og frihed til stængerne.

Uanset om det er en funktionel træningstime eller en hot yoga klasse, er disse booty-building shorts det første valg med ekstra luft.

 

Power Mesh Leggings

Myprotein Træningstøj

Yep, vi tænkte, at vi da selvfølgelig ville give dig to par exceptionelle leggings i én og samme kollektion. Tro os når vi siger, at din træning fortjener dem begge.

Power Mesh Leggings vil give dig den bedste støtte uanset, om du skal i gang med en HIIT udfordring eller give den max til en spinningtime. Takket være den højtaljede model for ekstra tildækning og squat-proof, sweat-wicking stof.

Hvad der virkelig adskiller disse er deres kølende, gennemsigtige paneler langs underbenet for ekstra åndbarhed. Power Mesh Leggings har også en smart drop-in lomme til din telefon.

Fås i fede farver som Thunder Blue, Mauve og Dark Khaki. Forbered dig på at en masse komplimenter i omklædningsrummet og imellem dine reps.

Power Mesh Sports Bra

Myprotein Træningstøj

Ingen kollektion er fuldendt uden en solid sports-bh som kan holde alt sikkert på plads.

Med sweat-wicking stof og en åndbar transparent ryg, vil du være fresh-free & fly igennem enhver træning med Power Mesh Sports-BH.

Afhængig af din skål, får du en medium støtte med aftagelige skåle for ekstra tildækning, hvis du ønsker det.

Tilgængelig i Sort, Hvid eller Thunder Blue.

Myprotein Træningstøj

Alicia Gardner (@aliciagardner)

Power Mesh Crop Top

Myprotein Træningstøj

Fuldend dit outfit med denne effektive træningstop. Power Mesh Crop Top er skåret med en transparent ryg og mesh paneler langs armene. Et edge og stilfuldt look til enhver af dine bevægelser i kombination med forbedret åndbarhed.

Med den unikke sweat-wicking teknologi, har vi sørget for at skabe det perfekte match til alle dine højtaljede leggings, da denne crop top har en super smigrende pasform.

 

 

Så blev de tekniske ting forklaret omkring vores Power træningstøj. Du kan se ud fra billederne, hvor fantastisk det hele ser ud …Alt du skal gøre fra nu af, er at afprøve Power kollektionen. Du bliver bestemt ikke skuffet.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her