Vores Ambassadører

Fitwaffle & Naturallystefanie udfordrer hinanden | Hvem er THE queen of the gym

Head to Head er tilbage og er klar til at sætte to af vores ambassadører på prøve for at afgøre, hvem der er dronning af gym.

I denne episode skal Eloise Head fra @Fitwaffle op imod Stefanie Moir fra @Naturallystefanie i en test af hastighed, styrke og udholdenhed. Men hvem bliver kronet som dronning af gym?

Udfordring 1

Hvem kan lave en klar protein shake hurtigst?

Med konkurrencestemningen i top begyndte udfordringen. Selv om det rejste mange spørgsmål. Hvad skal i først, vandet eller proteinet? Og endnu vigtigere. Hvor længe skal man ryste den, indtil den er klar?

Vi anbefaler ikke, at du prøver denne udfordring derhjemme. Hvis du laver en shake i en fart kan det resultere i shakerlåget, der ikke sidder ordentligt fast på din shaker. Du vil stå i fortvivlelse, mens protein sprøjter ud over hele dit køkken.

Udfordring 2

Hvem kan lave flest armbøjninger på 30 sekunder?

Eloise tog en stor føring i denne udfordring. Det så ud til, at der ikke kunne være nogen, der kunne stoppe hende. En pludselig bølge af energi overtog Stefanie, da hun hurtigt indhentede hende. Ambassadørerne så ud til at ligge side om side i det meste af udfordringen. Indtil en af dem stormede frem på de sidste par reps, så hun blev vinder af udfordringen. Men hvem var det?

Udfordring 3

Hvem kan holde en planke længst?

Heldigvis, for en af vores deltagere er det bare vigtigt at være med…  Med højt humør lykkedes det begge ambassadører at holde næsten to minutter. Det er en sejr i sig selv.

Kort fortalt

Med en fænomenal præstation fra begge deltagere gik dagen mod enden. Vinderen tog alt, men hvem var det? Følg med for at finde ud af det.

Sørg for at abonnere på vores YouTube-kanal for at holde dig opdateret med vores Head to Head-serie.

Eddie Hall afslører, hvordan han opbygger store lægge

Vores Ambassadører

Eddie Hall afslører, hvordan han opbygger store lægge

Få lægge som en strongman.

2021-09-06 11:51:01Skrevet af Emily Wilcock

Ryan Terry er fast besluttet på at vinde Olympia Crown efter Arnold Classic Win

Vores Ambassadører

Ryan Terry er fast besluttet på at vinde Olympia Crown efter Arnold Classic Win

Denne pro-bodybuilder går efter Olympia titlen.

2021-10-05 16:48:31Skrevet af Emily WilcockEmily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her