Vores Ambassadører

Imani-Lara Lansiquot taler om sprint | Sprinting to Victory

Uanset om du ønskede at blive en succesfuld atlet, da du voksede op, eller om du stadig ønsker at blive det, har Imani-Lara Lansiquot delt sine bedste tips til en perfekt start på en sprint.

Det er på tide at støve løbeskoene af, tage et par venner med og komme ud på banen. Vær også forberedt på at finde ud af, hvor meget pres dine fødder skal tåle for at løbe mod sejren – vi blev chokeret.

 Imani-Lara Lansiquot

TOP 3 tips

Hænder

Håndplaceringen er meget vigtig ved sprintstart. Ideelt set med hoftebreddes afstand, med din vægt skubbet fremad gennem fingerspidserne og jævnt fordelt. Imani-Lara deler sin måde at sikre, at hendes hænder er i den rigtige position.

Ryg

Hvem anede, at nøglen til succes kunne ligge i din rygstilling? Imani-Lara. Hvis din ryg er i den rigtige position, bør du føle spænding i dine ben – hvilket vil hjælpe dig med en ren start, hvilket er afgørende for at vinde løbet.

Projektion

Den sidste brik i sejrspuslespillet – projektion. Det er det, der kan adskille en skuffende start fra en effektiv start. Du skal bare sørge for, at din krop er på vej ned ad banen i en fremadrettet retning.

Kort fortalt

Næste gang du er på banen og kanaliserer din indre Imani-Lara, så husk – hænder, ryg og projektion. Åh, og kaninhop … glem ikke kaninhoppene. Vi ser frem til at se jer alle dart til sejr i 2024.Emily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her