Gå til hovedindhold
Kosttilskud

8 protein snacks du skal prøve

8 protein snacks du skal prøve
Joni McMullen
Forfatter og ekspert1 år Siden
Se Joni McMullen's profil

Det kan være en udfordring at forsøge at nå dine daglige proteinmål, og det er let at komme ind i en rutine og spise de samme ting dag efter dag. Hvis du ønsker at skifte noget ud og tilføje lidt variation til dit snack game, så er disse otte protein snacks lige det, du har brug for.

8 protein snacks du skal prøve

1. Protein Chips

Hvis du er en knasende elsker, vil du elske disse Protein Crisps. De har 11 g sojaprotein af høj kvalitet og kun 100 kalorier pr. pose, og de indeholder også 60 % mindre fedt end typiske chips fra supermarkedet.

De er den perfekte snack til at slå den dårlige eftermiddag, og hvis du føler dig ustyrlig, kan du tilføje dem til din frokostsandwich.

2. Pop Rolls

Mød det nyeste medlem af Myprotein-snacksortimentet - Pop Rolls. Disse lækre godbidder har et lavt sukkerindhold, et højt proteinindhold og indeholder mindre end 100 kalorier pr. rulle. En perfekt tilføjelse til madkassen.

3. Limited Edition Layered Protein Bar - Easter Egg

Påsken er lige rundt om hjørnet, og det er aldrig for tidligt at begynde at fejre den. Med 20 g protein plus lækker chokolade giver Easter Egg Layered Bar dit standard påskeæg en chance for at blive en del af det. Prøv den efter et hårdt træningspas for at få et protein boost.

4. Protein Choc Crispies

Leder du efter en velsmagende snack efter træning? Se ikke længere end Protein Choc Crispies. Med 9 g whey protein pr. pakke og et ekstra aminosyreboost vil de hjælpe dig med at opbygge og reparere muskler. Den perfekte måde at gøre den tidlige morgen træningssession lidt mere udholdelig.

5. Protein Spread

Giv dit toastbrød nyt liv med vores trio af protein spread. Med 21 g protein pr. 100 g og 87 % mindre sukker end supermarkedsalternativerne er disse smørbare chokolader den perfekte måde at tage te og ristet brød til det næste niveau. Vælg mellem mælkechokolade, hvid chokolade og chokolade hasselnød.

6. Nødder Mix

Nuts Mix er den ideelle snack - med et højt indhold af protein og fibre og med mindre end 100 kalorier pr. pakke. Vælg mellem tre lækre smagsvarianter: Salt & Black Pepper, Chilli & Lime eller BBQ.

Er du overrasket over, at nødder har et højt proteinindhold? Find flere uventede fødevarer med højt proteinindhold her:

Ernæring

14 fødevarer med et overraskende højt proteinindhold

Proteinverdenens underdogs er kommet ind i gamet.

1 år SidenI Jamie Wright

7. Protein Chokolade

Hvis du stadig har lyst til at spise efter middagen, er protein chokolade den perfekte snack til sent om aftenen. Med 19 g protein pr. bar og 62 % mindre sukker end standardalternativer fra supermarkedet er det den ultimative måde at tilfredsstille din søde tand på.

8. Protein Break Bar

På jagt efter en glutenfri protein snack? Så skal du ikke lede længere end til Protein Break Bar. Den er lavet med ægte mælkechokolade og indeholder 90 % mindre sukker end markedslederen.

Kort fortalt

Uanset hvad du er på udkig efter, er der chancerne for, at der er en protein snack til dig. Så hvorfor ikke skifte noget ud og prøve noget nyt? Med disse otte velsmagende muligheder finder du helt sikkert en ny favorit.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.

Joni McMullen
Forfatter og ekspert
Se Joni McMullen's profil
myprotein