Kosttilskud

Bevar et kalorieunderskud og nå dine proteinmål med disse nye kosttilskud

Vi er ikke sikre på, hvem der har brug for at høre dette, men det at være veganer er ikke det eneste kendetegn, der definerer folk, der følger denne livsstil. Veganere har mål uden for deres madpræferencer, og Myvegans udviklingsteam har arbejdet hårdt bag kulisserne for at tilbyde produkter, der understøtter disse mål.

Myvegan Diet sortimentet er her for at støtte sunde vægttabsmål uden at ofre livsstilsvalg, proteinmakroer eller smag, naturligvis.

Vegan Diet Blend

Du spurgte, og Myvegan leverede. Vegan Diet Blend er endelig kommet på hylderne for at balancere et bæredygtigt kalorieunderskud med en vegansk livsstil.

Hver portion er fyldt med 25 g protein for at bevare musklerne og samtidig støtte bæredygtige vægttabsmål – med et maksimum på 170 kalorier pr. portion afhængigt af dit smagsvalg.

Men fordelene stopper ikke der. Cholin er blevet tilføjet for at støtte dit stofskifte, og omega-3 essentielle fedtsyrer er også blevet smidt ind – et must for dit generelle helbred.

Og i tre lækre smagsvarianter, hvid chokolade-hindbær, kaffe-karamel og en, der endnu ikke er afsløret – det vil give en smagssensation for dine smagsløg. Og dét er en underdrivelse.

Clear Vegan Diet

Er du ikke til den cremede milkshake agtige protein shake?

Ny Clear Vegan Diet er en opskrift på succes. Med aktive ingredienser, der hjælper dig med at føle dig mere mæt i længere tid og beriget med vigtige vitaminer, vil dette være på højde med din yndlings shake.

Den er let, saftig og forfriskende og giver dig en følelse af mæthed uden mælkesmag eller konsistens. Lyder som magi. Og 10 g protein pr. portion. Det er gaven, der bliver ved med at give.

Kort fortalt

Den er vegansk, den smager fantastisk, den holder dit proteinindtag på plads, og den hjælper dig med at gøre et bæredygtigt kalorieunderskud til en realitet. Myvegan diet sortimentet er klar til at gå i gang.

Clear Vegan Protein Vandmelon Ispinde

Sunde Opskrifter

Clear Vegan Protein Vandmelon Ispinde

Vi tager sommerens forfriskninger alvorligt herhjemme.

2021-08-17 12:39:42Skrevet af Lauren Dawes

Otte veganske komplette proteinkilder

Ernæring

Otte veganske komplette proteinkilder

Mere end bare tofu...

2021-11-03 17:27:40Skrevet af Claire Muszalski

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Emily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her