Kosttilskud

Molly-Mae siger, at Collagen Gummies gør en “kæmpe forskel” for hudpleje

En sund og strålende hud kræver mere end en solid hudplejerutine, den har brug for opmærksomhed indefra og ud. Men hvis du altid glemmer at tage dine vitaminer, kan det være svært at huske endnu et kosttilskud. Det er derfor, vi har lavet Collagen Gummies.

Med en frugtagtig granatæble-smag og med retinol, c-vitamin, a-vitamin og 500 mg marint kollagen pr. portion er disse gummies den lækreste måde at booste dit kollagen på.

Influenceren Molly-Mae fik en af vores første flasker og havde meget at sige om de resultater, hun allerede har set af dem: “Jeg har bemærket en enorm forskel”.

Hvad er collagen?

Collagen er det mest udbredte protein i kroppen og findes især i hår, hud, negle og led. Men vores naturlige collagenniveau falder, når vi bliver ældre, hvilket medfører aldringstegn som tab af elasticitet i huden eller svagere, mindre skinnende hår.

Hvad er Collagen Gummies?

Collagen Gummies blander 500 mg marint kollagen, 1200ug retinol, c-vitamin og a-vitamin for at skabe en hudelskende cocktail.

Retinol består overvejende af a-vitamin og stimulerer celleomsætningen, hvilket hjælper huden med at producere sundt collagen. Vitamin c er en anden vigtig del af collagendannelsen, samtidig med at det understøtter immunsystemet og den kognitive sundhed.

Kort fortalt

Hvis du ønsker at forbedre din skønhedsrutine, skal du starte indefra. Collagen Gummies støtter din hud, dit hår, dine negle og dine led med vigtige vitaminer, der hjælper collagenproduktionen og øger niveauet af c- og a-vitamin – så du får en lysere og sundere hud. Når de endda er godkendt af Molly-Mae, ved du, at du får hudplejetips fra en professionel.

Marine collagen pulver | Fordele, dosering & bivirkninger

Kosttilskud

Marine collagen pulver | Fordele, dosering & bivirkninger

Skønhedspulveret du bør overveje at prøve.

2021-03-27 12:35:18Skrevet af Claire Muszalski

Hvad er collagen protein? Hvilke fordele har det?

Kosttilskud

Hvad er collagen protein? Hvilke fordele har det?

Er collagen det rette for dig?

2020-04-25 06:06:00Skrevet af Claire Muszalski

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her