Kosttilskud

Opfyld dine mål for vægttab med disse nye produkter

Det er tid til at fylde dine kosttilskudssortiment op til dette nye år. Vi har to nye tilføjelser til Myprotein-familien, der kan holde dig på sporet af dine beslutninger og bevare det, du har bygget op i 2021.

Hvis din plan i år er at tabe fedt og opbygge noget muskelmasse, skal Impact Diet Whey og Impact Diet Lean hjælpe dig med at gøre netop dette, da de begge er omhyggeligt formuleret til at give din krop brændstof, mens du arbejder hen imod dine fitnessmål

Impact Diet Whey

Hvis dit mål er at forsyne din krop med en proteinrig kilde, men undlade kulhydrater, så behøver du ikke lede længere. Impact Diet Whey er her for at redde dagen og din kost.

Uanset om du ønsker at tabe dig og bevare muskelmassen eller blot at styrke dig, er Impact Diet Whey en uundværlig tilføjelse til dine kosttilskud. Med 39g protein pr. portion vil en shake om dagen være ideel til at støtte dine muskler under træning og restitution.

Plus, med grøn te-ekstrakt, CLA-pulver – begge populære ingredienser, der bruges i produkter til vægttab – og cholin til at støtte et normalt fedtstofskifte, vil dine mål være indenfor rækkevidde.

Impact Diet Lean

Det perfekte produkt til at støtte din fitness rejse. Med 15g protein og Leanbiome® er denne shake fyldt med vigtige ingredienser til vægttab.

Leanbiome® er en særlig blanding af kostfibre, som kan bidrage til vægttab. Kombineret med vitaminer og mineraler, der hjælper med at holde din krop sund, er det den perfekte tilføjelse til din kosttilskudsrutine. Og glucomannan har vist sig at kunne reducere kropsvægten i forbindelse med en energibegrænset diæt. En sund og bæredygtig måde at støtte dine vægttabsmål på.

Kort fortalt

Vi tager os af kosttilskuddene, så du kan fokusere på at nå dine mål. Hvis du vil se et bredere udvalg af produkter, der kan hjælpe dig på vej, kan du se vores guides.

11 måder at bryde et vægttabsplateau på

Ernæring

11 måder at bryde et vægttabsplateau på

En pause fra din kost kan være det, du har brug for.

2022-09-09 14:00:08Skrevet af Liam Agnew

Hurtigt vægttab | Hvorfor ekstreme diæter kan være farlige

Ernæring

Hurtigt vægttab | Hvorfor ekstreme diæter kan være farlige

Og hvordan du kan tabe dig på en sikker måde.

2018-05-14 05:25:53Skrevet af Claire Muszalski

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Emily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her