Kosttilskud

Ready-to-drink Protein | Perfekt til on-the-go fitness fans

Du skynder dig ud ad døren, tager fat i dine nøgler og telefon, hopper i bilen og … halvvejs til arbejde indser du, at du efterlod din protein shake på køkkenbordet. Vi har alle været der.

Hvad hvis vi fortalte dig, at der var en måde at aldrig glemme din shake igen, eller endnu bedre, at du aldrig behøver at lave en shake eller endda RENGØRE din shaker nogensinde igen?

Nej, vi taler ikke om at opgive dine dyrebare protein shakes, bare bytte den ud med en, der allerede er klar til at drikke.

Opbevar et par i din træningstaske, under dit skrivebord eller generelt hvor som helst køligt og tørt for at nyde en protein shake overalt og du undgår også at shake løs.

Clear Vegan Protein Water

clear protein water

Elsker du at have en let og forfriskende drik ved hånden, men synes du, at de normalt mangler næringsværdien? Nå, ikke længere. Lavet af højkvalitets ærteprotein, er Clear Vegan Protein Water pakket med10 g protein pr. drink.

Nu ved vi, at der er mere i livet end protein, så vi har også smidt vitamin B6 ind for at hjælpe dig med at føle dig energisk, vitamin B12 for at understøtte dit immunsystem og vitamin B5 for at holde din mentale ydeevne toppet.

Alt dette giver i alt kun 42 kalorier med nul fedt og nul sukker og ingen kunstige farve- eller smagsstoffer. Flasken er også udelukkende fremstillet af genbrugsplast. Navngiv en anden drink, der er imponerende. Vi venter.

Vil du føle, at du sipper en cocktail på en strand på en varm dag? Vælg mellem sød jordbær eller forfriskende citron og lime.

Impact Protein Shake

Perfekt til når du er ude og omkring (og ikke ønsker at bære en shaker med rundt), vores ready-to-drink-formel tilbyder alle fordelene ved en normal whey protein shake uden besværet.

Med 25 g protein og 194 kalorier er denne velsmagende shake lavet med skummetmælk og har lavt fedtindhold og sukker, hvilket gør den til den ideelle snack efter træning eller morgen pick-me-up.

I modsætning til andre drikkevarer, der er klar til at drikke, er der heller ikke tilsat palmeolie eller fortykningsmidler, bare lækker og overbærende smag og helt naturlig farve – vælg jordbær, chokolade eller vanilje.

Kort fortalt

Uanset om du leder efter en forfriskende drink med alle de ekstra fordele eller en hurtig og bekvem protein med højt proteinindhold, er disse ready-to-drink shakes perfekte til at understøtte dine mål når som helst og hvor som helst.

Vores nye plantebaseret måltidskasser kan gøre dit liv 10X lettere

Ernæring

Vores nye plantebaseret måltidskasser kan gøre dit liv 10X lettere

2021-03-06 12:22:54Skrevet af Monica Green

Snack on track: 3 protein snacks til 3 tidspunkter på dagen

Kosttilskud

Snack on track: 3 protein snacks til 3 tidspunkter på dagen

Forbliv snack on track med lækre Oat Bakes, blandede nødder og nøddebarer.

2020-08-28 10:16:14Skrevet af Evangeline Howarth

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her