Sunde Opskrifter

3 efterårsopskrifter med græskar

At udskære græskar til Halloween er kun begyndelsen…

Dagene bliver kortere, og strikketøjet dukker op igen, hvilket kun betyder én ting – efteråret er kommet. Selv om vi savner solen, må vi indrømme, at vi er begyndt at glæde os til overgangen til feel-good comfort food og retter, der er designet til at varme dig indefra og ud. Og så er der selvfølgelig Halloween, der holder os i godt humør. Hvis du er ligesom os, kan du ikke scrolle på dine sociale medier ret længe, før du ser nogen, der er ude og plukke græskar.

Vi er alle for at være kreative med græskarudskæring, men mange mennesker bliver overgearede og går helt glip af hovedbegivenheden, som er at bruge det lækre indmad til noget godt. Der er så mange utroligt lækre opskrifter at kaste sig ud i. Se tre nedenfor.

1. Halloween Protein Græskar Muffins

græskarmuffins

Disse enkle muffins er en sød godbid, der hjælper dig med at supplere dit daglige proteinindtag. Hvorfor ikke også gå til byen med de uhyggelige dekorationer for at toppe dem? Det er den perfekte aktivitet til Halloween-weekenden.

Få opskriften her.

2. Pumpkin Thai Red Curry

Dette er det perfekte hjertelige måltid at nyde på en kold aften. Lavet med masser af aromatiske krydderier og rige smagsoplevelser er det en opskrift, du vil genbruge hele vintermånederne igennem, garanterer vi.

Få opskriften her.

3. Plantebaserede græskar proteinpandekager

plantebaseret protein pandekager

Det er tid til at få sæsonbetonet med din stak pandekager – disse veganervenlige pandekager indeholder enorme 26 g protein pr. portion, hvilket gør dem til en seriøst velsmagende måde at støtte dine gevinster på. Det har aldrig været så nemt at holde sig på toppen af dit proteinbehov med kun plantebaserede ingredienser.

Få opskriften her.

Lækre og lette fakeaway opskrifter | Fastfood favoritter

Sunde Opskrifter

Lækre og lette fakeaway opskrifter | Fastfood favoritter

Lav dine fastfood favoritter derhjemme. Spar penge og spar kalorier.

2020-06-10 18:07:35Skrevet af Lauren Dawes

18 Protein Pandekager | Nemme Proteinopskrifter

Sunde Opskrifter

18 Protein Pandekager | Nemme Proteinopskrifter

Stil den søde tand og boost dine gains med vores favorit sunde protein pandekager.

2021-02-14 10:00:21Skrevet af Jennifer BlowLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her