Myprotein Træningstøj

Lav en bombe i denne sæsons hotteste badetøj

På nuværende tidspunkt er du sandsynligvis vant til at se vores præstationsfremmende træningstøj og træningsudstyr i dit fitnesscenter. Du har formentlig også selv noget fra vores mange kollektioner af både tøj og tilbehør.
Denne sommer tager vi skridtet videre fra træningscenteret til poolen med en helt ny kollektion af badetøj i fede farver og forskellige længder.

Uanset om du er heldig nok at skulle flyve mod Syden og eksotiske omgivelser, eller du foretrækker at lave din cardio i vand, så har vi dig dækket godt ind med nyt badetøj, der både ser godt ud under vand og oppe på land.

badetøj

Et nærmere kig på kollektionen af badetøj:

Der er to typer mennesker i denne verden …  Dem der kan lide deres badetøj med lidt længde, og dem der kan lide deres shorts, godt korte. Vi taler absolut ikke om speedos her..

Pacific

Disse smarte badeshorts med regulær længde giver dig et par cm mere tildækning, men er designet med en slids i siden, så du ikke mister din bevægelsesfrihed. De har en elastisk talje, indsyet mesh briefs og sikre lynlommer til dine værdigenstande. Bare husk at tøm lommerne før du dykker i vandet.

Fås i Sort, Alpine og Marine.

Atlantic

Vores shorts-lange badeshorts er super hotte til sommer og sætter dig i spotlight. De er forsynet med en indsyet mesh brief og har elastisk talje. De er komplette med sikre lynlommer, så du er fri til bare at læne dig tilbage i solen og slappe af.

Fås Sort, Ultra Blue og Sulphur.

badetøjLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her