Kosttilskud

Det er sæson for festlige smagsoplevelser

For at fejre julen forkæler vi dine smagsløg med nogle festlige smagsoplevelser. Vi har taget dine yndlingsproteiner og tilføjet et par festlige detaljer. Der er noget for enhver smag – og rygtet siger, at Impact Whey Protein er et glimrende gavevalg til julestrømperne over kaminen.

Speculoos

På en tid af året, hvor dine makroner naturligt kan glide, leverer denne smag en forkælende godbid, men med et højt proteinindhold på 18 g pr. portion og et lavt sukkerindhold vil dine smagsløg ikke vide, hvad der er sket.

Du skal bare skifte chokoladen Impact Whey Protein ud med Speculoos – så bliver det en ekstra festlig treat.

Marcipan

Marcipan er en smag, der ofte findes i en julekage – den skriger efter vintergodt. Denne søde, nøddeagtige smag vil være den perfekte tilføjelse til din proteinsamling. Den er et must at prøve.

Sund julekage med nødder | Portugisisk Queen Cake

Sunde Opskrifter

Sund julekage med nødder | Portugisisk Queen Cake

2018-12-15 06:07:56Skrevet af Jennifer Blow

Pift din julekage op med Marcipan FlavDrops. Den vil helt sikkert blive en vinder hos hele familien på juledag.

Cinnamon Danish

Et stykke Skandinavien i din shaker. Vores Cinnamon Danish vil få din mund til at løbe i vand og dine muskler til at løbe i vand.

Glem den normale lyd af at shake protein, du vil bogstaveligt talt høre slædeklokkerne ringe, når du tilbereder denne shake.

Chokolade appelsin

For alle i din familie, der elsker den chokoladeappelsin i deres strømpe, er dette det perfekte makrovenlige alternativ.

Pisk disse brownies, de er den perfekte snack til at lægge ud til julemanden, og du vil med garanti være på den søde liste næste år.

Chokolade appelsin brownies

Sunde Opskrifter

Chokolade appelsin brownies

2020-11-05 12:52:23Skrevet af Lauren Dawes

Kort fortalt

Der er simpelthen ingen undskyldning for ikke at komme i festlig stemning. Med disse festlige smagsvarianter er det endda lykkedes os at tilføre din daglige shake lidt festlighed, og vi er ikke kede af det. Parre enhver shake med Gingerbread Layered Bar for at få et ekstra festligt proteinboost.

Den ultimative fitness julegave guide

Træning

Den ultimative fitness julegave guide

Du vil finde noget for enhver smag i denne udvidede gave guide.

2022-11-25 12:00:32Skrevet af Emily Wilcock

Ultimativ gave guide | Gaver til personlige trænere

Træning

Ultimativ gave guide | Gaver til personlige trænere

2021-12-01 17:00:30Skrevet af Emily Wilcock

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Emily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her