Træning

Myprotein medarbejdere vs. World’s strongest man workout

FITTEST – YouTube-serien, hvor Myprotein medarbejderne træner som nogle af vores G.O.A.T.-ambassadører. I denne uge er det World’s Strongest Man Workout.

I denne uge forsøgte Rosie, Ross, Matty og Inbar sig med en rutine fra den regerende, forsvarende, verdens og Storbritanniens stærkeste mand Tom Stoltman. Skotlands første WSM-vinder delte endda en smule inspiration og motivation til dem, der skulle forsøge sig.

Tom holdt sig ikke tilbage, da han leverede World’s Strongest Man Workout til personalet, som de kunne prøve.

 

The World’s Strongest Man Workout

Øvelse 1 – Dødløft

Heldigvis for personalet var den personlige træner Calvin Crooks til stede for at lede dem gennem den forræderiske World’s Strongest Man Workout og sikre, at der ikke skete nogen skader. Selv om han ikke kan gøre noget ved, at en bestemt deltager har to venstre fødder…

Det stod ret hurtigt klart, hvem af fyrene der ville føre an i flokken, når det kom til træningen, og vi identificerede hurtigt klassens klovn.

Øvelse 2 – Medicinboldkast

Herefter trodsede holdet kulden for at gennemføre den næste øvelse. I stedet for at udføre medicinboldslams kastede de medicinbolden over deres skuldre. Jeg tror, man kan roligt sige, at medicinboldene så ud til at have deres egen vilje.

Øvelse 3 – Farmer’s Walk

Den næste øvelse, en Strongman-favorit, var farmer’s walk. Personalet lærte hurtigt, at det ikke kun drejede sig om at samle udstyret op, og at det ikke kun drejede sig om at gå så hurtigt som muligt. Deres gang skulle være rolig og kontrolleret. Nemmere for nogle end for andre.

Øvelse 4 – Sandpose walk

Gå til den anden side af fitness med en sandsæk på skulderen. Så enkelt er det egentlig. Alle på nær et enkelt medlem af holdet klarede denne opgave. Det vigtige er, at de prøvede.

Øvelse 5 – Clean and press

Denne skulle forklares lidt mere, så holdet fik styr på formen. Dette kunne helt sikkert have ført til et par skader ellers. Der så også ud til at være en masse koncentration i gang ifølge holdets ansigtsudtryk.

Øvelse 6 – Romaskine

Efter at have set ud til at være den enkleste af øvelserne viste det sig at være det modsatte. Personalet gik i kamp mod hinanden om at forbrænde flest kalorier på en given tid.

Kort fortalt

Da det første afsnit nærmede sig sin afslutning, reflekterede personalet over deres dag, og overraskende nok var det overvejende positivt. Det er også vigtigt at bemærke, at bortset fra lidt DOMS og et skrammet knæ, kom ingen medlemmer af Myprotein-holdet til skade under optagelserne af denne World’s Strongest Man Workout.

Lær at dødløfte som The Beast I Eddie Halls 3 bedste tips

Træning

Lær at dødløfte som The Beast I Eddie Halls 3 bedste tips

Han var den første mand i verden, der løftede 500 kg ... så han ved, hvad han taler om.

2020-12-29 17:44:54Skrevet af Lauren Dawes

Skotlands første World’s Strongest Man | Tom Stoltmans vej til G.O.A.T.

Vores Ambassadører

Skotlands første World’s Strongest Man | Tom Stoltmans vej til G.O.A.T.

"Cheat meals er bare en del af vores kost"

2021-10-31 06:00:41Skrevet af Monica Green



Emily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her