Myprotein Træningstøj

Kom med på photoshoot med Myprotein | City herrekollektion

Glem alt om det tvivlsomme grå jogger sæt, som du har haft siden første år af uni. Vores nye herrekollektion er det nye!
For at markere lanceringen af City syntes vi, at vi ville gå et skridt videre end blot at give dig et indblik i tøjet ved at tage dig med på vores photoshoot.

I ægte Instagram vs Reality stil vil vi vise, hvad der virkelig sker på et Myprotein photoshoot.

PHOTOSHOOT

1. Det starter tidligt

Først og fremmest kan du glemme alt om 9 to 5. At komme fra Manchester til lokationen for photoshootet, hvilket i dette tilfælde var The Hepworth Wakefield, et kunstgalleri i Yorkshire, betyder en tidlig start end normalt.
Det tager også et stykke tid at få alt sat op og gjort klar, før fotograferne kan tage deres første skud, så selvom alle ankom på settet kl. 9:00, startede shootet ikke før kl. 10.30.

2. Photoshoot er en holdsport

Selvom du kun ser vores modeller, Jonathan og Josiah, så er de kun en lille del af det store team, der får det til at ske. Udover de skønne modeller havde vi også en videograf, en hovedfotograf. en behind-the-scenes fotograf, to kreative direktører, en makeup-artist og en stylist med på vores photoshoot.

Det perfekte entourage.

photoshoot

3. Det tager en masse skud

Ifølge vores behind-the-scenes fotograf, så vil kun 1-5 fotos komme igennem nåleøjet.
“Jeg kan godt lide at tage flere billeder af hvert “scenarie”, så jeg har et bedre udvalg, når det kommer til det endelige skud. Ved denne lejlighed tog jeg omkring 120 billeder, men brugte kun 27.”

Og ej forglemme, her er tøjet, som er midtpunktet af det hele…

City Joggers

Med en justerbar talje, nyt logo og sikre lommer med lynlås til din tech og smalle ben, er disse joggers ideelle til, når du er ude omkring.

photoshoot

City Shorts

Ligesom med City Joggers har disse en justerbar talje og sikre lommer med lynlås, men er fuldendt med et afslappet fit. Perfekt til dine hviledage.

photoshoot

 City Bomber

En perfekt casual beklædning uanset hvor din dag tager dig. Hvad enten det er til træning, shopping eller chill derhjemme.

photoshoot

City ½ Zip Pullover

Et andet superklart ydre lag til at tage på når som helst og hvor som helst, er vores ½ Zip Pullover lavet af blødt stof og har to lommer foran.

photoshoot

City Parka

Hold dig knivskarp i denne vandafvisende frakke. City Parka er lavet med en mesh linning, skjulte inderlommer og en 2-vejs lynlås, der holder dig ekstra dækket til.

photoshoot

 

Kan du lide, hvad du ser? Få dit helt eget City sæt.Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her