Kosttilskud

Hvordan producerer Myprotein højeste kvalitet til de laveste priser?

Få et unikt indblik i vores produktionsfaciliteter og se hvordan vi opnår den højeste kvalitet. Her er nogle af de ekstra skridt vi tager, for at sikre du føler dig i sikre hænder.

‘A Grade’ for fødevaresikkerhed

“The British Retail Consortium (BRC)” har certificeret Myprotein og givet os en A Grade for fødevaresikkerhed. Per januar 2016 er vi det eneste brand i Europa indenfor sportsernæring, der har dette kvalitetstempel.

Denne certificering går langt over de lovmæssige krav for standard og GMP (Good Manufacturing Practices). Alt for at demonstrere, vores dedikations til fortsat at levere højeste kvalitet

Vi tester alle råvarer

Myprotein proteinpulver

Alle vores produkter er af højeste kvalitet og stammer fra Europas førende leverandører. Derudover tester vi ALLE råvarer, der ankommer til vores faciliteter. Når produkterne er færdige, bliver de også kørt igennem vores avancerede ’Near Infra-Red’-maskiner.

Vi går til ekstreme længder, for at sikre vi overholder alle industrikrav til indhold, sikkerhed og hygiejne. Så kan du føle dig tryg når du bruger vores produkter.

Rangeret som nr. 1 af uafhænige partnere

LabDoor er et uafhængigt firma, der tester og anmelder kosttilskud. På den måde kan forbrugere træffe et informeret og trygt valg, når de handler. Myprotien indtager 1. pladsen for både kvalitet og værdi for pengene med vores Impact Whey Isolate. Vores øvrige produkter, er også rangeret højt. F.eks. er vores Kreatin Monohydrat også rangeret nr. 1 for værdi for pengene.

Informed Sport sortimentet

Myprotein arbejder med Informed-Sport for at sikre atleter, at de kan indtage vores produkter, der ikke indeholder substanser der er ulovlige eller forbudte hos WADA (World Anti-Doping Agency)

“At være sikker på produkterne er 100% frie for ulovlige og farlige stoffer er vitalt. Myproteins partitestede udvalg, giver mig sindsro, så jeg kan fokusere på min træning og restituering”

– Charlotte Purdue, Engelsk langdistance løber inden for 10,000m, 5,000m og Cross Country

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her