Kosttilskud

Pre-Workout Gummies | Den nye generation af Pre-Workout

Festperioden er sjov og ballade, indtil januar kommer. Arbejdet, universitetet og andre forpligtelser tager overhånd, og du indser, at du er lige så træt som i december. Frygt ej, det er her, at den nye generation af Pre-Workout Gummies kommer ind i billedet. De lækre gummies er ikke kun beregnet til at hjælpe dig med at yde din træningspræstation, men er også den perfekte måde at få et koffeinboost på uden at blive slået ud af sokkerne.

Pre-Workout Gummies

Med kun 20 mg koffein pr. portion får du det boost, du har brug for fra én gummy, til at komme igennem morgenløbet i skolen, færdiggøre dit essay eller få et smil på læben til dine morgenmøder. Hvis din tolerance over for koffein er lidt højere, eller hvis du har vendt og drejet dig hele natten og har brug for mere end bare et lille boost, så tag to, tre eller fire gummier. Men det er her, vi foreslår, at du trækker grænsen.

Gennemsnitlige pre-workout pulver indeholder ca. 150 mg koffein. Dette kan være lidt for meget for den gennemsnitlige person, hvis normale koffeinindtag omfatter deres morgenkaffe, efterfulgt af strengt koffeinfrie muligheder for ikke at forstyrre deres søvnmønster. Og det er her, at pre-workout gummies kommer ind i billedet.

Hvis du er en ivrig motionist, men er nybegynder med koffein til træningspræstationer, er Pre-Workout Gummies det perfekte sted at starte. Koffeinen vil arbejde for at sikre, at intet kommer i vejen for dit fokus – goddag, nye PR. Og med tilsat B6-vitamin, der hjælper med at reducere træthed, kan du gennemføre dit træningspas og stadig have energi til at fortsætte resten af dagen.

Kort fortalt

En Pre-Workout Gummy om dagen hjælper med at holde trætheden på afstand. Uanset hvorfor du har brug for et lille koffeinboost, kan du vælge en af disse godbidder.

Pre-workout morgenmad | Idéer til hvad du skal spise

Ernæring

Pre-workout morgenmad | Idéer til hvad du skal spise

Bliv klog på hvad du skal have af brændstof til din morgentræning.

2021-03-10 11:31:29Skrevet af Claire Muszalski

Pre-workout Fordele | Hvad er det? Hvornår skal man tage det?

Kosttilskud

Pre-workout Fordele | Hvad er det? Hvornår skal man tage det?

Her er hvordan du kan booste din præstation, før du er kommet ind i omklædningsrummet i dit gym.

2021-05-13 13:55:42Skrevet af Claire Muszalski

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Emily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her