Kosttilskud

Vi introducerer den helt nye Impact Protein Blend

Vi har sammensmeltet to af kundernes foretrukne produkter med vores helt nye Impact Protein Blend. Den unikke blanding af Impact Whey Protein og Impact Whey Isolate giver dig fordelene ved hurtigt fordøjeligt Impact Whey Isolate kombineret med Impact Whey Protein af høj kvalitet plus en cremet, sødere smag.

Det var en rundvisning i Impact Protein Blend, og nu er her detaljerne…

protein shake

 

Hvad er forskellen?

Impact Whey Protein er perfekt til hverdagsernæring og giver 1,9 g fedt, 1 g sukker, 21 g protein og kun 103 kalorier pr. portion.

Vores Impact Whey Isolate er velegnet til dem, der leder efter en proteinmulighed med lavere kalorieindhold og lavt fedtindhold – den indeholder 93 kalorier, kun 0,1 g fedt, 0,6 g sukker og 23 g protein pr. portion.

Impact Whey Isolates lave fedt- og kalorieindhold er godt for dem, der ønsker at skære hvor de kan og stadig have en lækker shake, men det højere fedtindhold i Impact Whey Protein gør det til en mere cremet og sødlig protein shake.

Det er her, vi kommer til dem i midten, der har brug for det bedste fra begge verdener – Impact Protein Blend.

Impact Protein Blend indeholder 100 kalorier, 0,7 g fedt og 22 g protein, hvilket gør den til det perfekte alternativ for dem, der ønsker et hurtigt optageligt protein med en mere cremet smag.

Den nye blanding indeholder også naturligt forekommende BCAA’er, der hjælper med at reparere og opbygge nye muskler, så du får mest muligt ud af din træning.

Kort fortalt

Hvis du har ledt efter et protein, der giver det bedste fra begge verdener, så er det her. Impact Protein Blend giver dig den daglige ernæring, du har brug for til at støtte din træning og opbygge muskler. Den perfekte mellemting, der giver dig det bedste fra Impact Whey Protein og Impact Whey Isolate.

Vild med denne artikel?

LÆS DISSE NÆSTE GANG:

19 protein shakes og smoothies opskrifter til vægttab og muskelopbygning

Sunde Opskrifter

19 protein shakes og smoothies opskrifter til vægttab og muskelopbygning

2019-03-14 06:00:58Skrevet af Jennifer Blow

De bedste weight gainer shakes til bulking

Kosttilskud

De bedste weight gainer shakes til bulking

2019-02-05 07:06:22Skrevet af Evangeline Howarth

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her