Træning

Vitality Running World Cup

Uanset om du er en amatørløber, der løber for sjov, eller en erfaren veteran, der har løbet flere løb, har vi en begivenhed, der kan skubbe dig til nye højder.

Vitality Running World Cup begynder den 21. september og slutter den 10. oktober, så støv din løbeapp af tag dine kondisko på og deltag.

Vitality Running World Cup

Hvad er det?

Myprotein er den officielle ernæringspartner for VM i løb, som er en global begivenhed, der omfatter 240 nationer, hvor du kan støtte dit land og hjælpe dem med at vinde pokalen.

Du vil konkurrere med stjernerne; Dame Jessica Ennis-Hill løber for Storbritannien, og Usain Bolt løber for Jamaica. Seriøst, hvornår får man ellers sådan en mulighed?

Fra den 21. september til den 10. oktober skal deltagerne løbe 3 km på 30 minutter for at kvalificere sig. Derefter kan de løbe for at score bonuspoint og hjælpe deres land til at nå toppen af ranglisten. Jo flere gennemførte løb, jo flere point får man.

For at sikre retfærdighed og integritet i konkurrencen vil den samlede distance for hver nation blive beregnet på grundlag af landets størrelse og smartphone-penetrering for at skabe så ensartede spilleregler som muligt.

Løb for at gøre en forskel – Running World Cup har indgået et samarbejde med UNICEF, så hver 3 km logget vil give en poliovaccine til en nødlidende person.

Sådan bliver du involveret

Tilmeld dig her for at blive involveret.

For at støtte dit land skal du være 13 år eller derover, og deltagerne skal løbe mindst 3 km på 30 minutter for at kvalificere sig.

Løbene kan gennemføres hvor som helst, der passer dig, uanset om du er en ivrig parkløbsfan eller foretrækker at løbe fra et behageligt løbebånd, kan du deltage. Du skal blot sørge for at huske at spore din løbetur med Strava, Map My Run, Adidas Running , Fitbit eller en Garmin-enhed.

For at optjene bonuspoint skal du løbe mere end kvalifikationsdistancen (3 km), f.eks. hvis du løber 5 km, optjener du 100 bonuspoint, hvis du fortsætter med at løbe til 10 km, optjener du 150 bonuspoint. Hvis du inviterer en ven til at deltage, kan du få 50 bonuspoint – men kun hvis vedkommende selv deltager.

Turneringen omfatter:

Kvalifikationsturnering: 21.-26. september

Ottendedelsfinaler: 28. september-3. oktober

Finaler: 5.-10. oktober

Alle point nulstilles til anden og tredje knockout-runde, så stop ikke efter første runde og tro, at du har gjort din del – det er ikke slut, før det er slut!

Kort fortalt

Uanset om du er en håbefuld atlet, en ivrig jogger eller bare en person med 30 minutter til overs – deltag … dit land har brug for dig!

Løb for begyndere | 8 tips til nye løbere

Motivation

Løb for begyndere | 8 tips til nye løbere

Din newbie overlevelsesguide...

2021-05-07 20:26:24Skrevet af Monica Green

Find din løbeglæde: 8 nemme måder at nyde løb igen

Træning

Find din løbeglæde: 8 nemme måder at nyde løb igen

Bind dine snørebånd. Her er din motivation.

2020-06-18 05:37:03Skrevet af Evangeline HowarthEmily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her