Kosttilskud

Jelly Belly X Clear Whey | 5 nye smageeksplosioner

Først kom verdens første Clear Whey, derefter kom Clear Vegan, Clear Soy og resten af familien.

Og nu har vi en ekstra juicy nyhed at dele med dig:
Vi er gået sammen med slikbønnefirmaet Jelly Belly om et nyt sortiment af Clear Whey baseret på fem af deres klassiske smagsvarianter.

Og som prikken over i’et har vi også skabt drikkeklare BCAA-energidrikke i to Jelly Belly-smagsvarianter, så du får et boost af energi og vigtige BCAA’er i Jelly Belly-stil.

Her er al den information, du har brug for om Jelly Belly Clear Whey, og hvordan du kan få din.

Hvad er Jelly Belly?

Før det blev det mærke, det er i dag, var Jelly Belly oprindeligt et slikfirma under navnet Herman Goelitz Candy Company. De solgte en række slik-lækkerier fra 1898, indtil det blev det mærke, vi kender og elsker i dag, Jelly Belly, i 1976.

Hvert årti bragte en ny gourmet-smag af Jelly Beans med sig, herunder nye farver og former. Så det er ikke overraskende, at der årligt spises anslået 15 milliarder stykker.1

De første otte ikoniske Jelly Belly-smagsvarianter blev lanceret i 1976: Root Beer, Green Apple, Lakrids, Cream Soda, Lemon, Tangerine, Very Cherry og Grape. Og nu har Jelly Belly i alt mere end 100 smagsvarianter.

Så derfor er vi gået sammen med branchens førende Jelly Bean-kendere for at give dig fem utroligt saftige smagsvarianter.

Jelly Belly X Clear Whey

Vi har været store fans af Jelly Belly i et stykke tid nu og kunne ikke modstå muligheden for en Jelly Belly Clear Whey, så vi har gjort det til virkelighed; en førsteklasses Jelly Bean-smagoplevelse, der vil gøre det at støtte dine makroer til en dejlig fornøjelse.

Vi har taget nogle af de lækreste, mest nostalgiske smagsvarianter og blandet dem i vores prisbelønnede Clear Whey Isolate, hvilket betyder, at hver shake er sprængfyldt med en spændende smag, der bare venter på at pirre dine smagsløg.

Vi har taget Green Apple, Tutti-Fruitti, Bubble Gum, Very Cherry og Berry Blue og kombineret dem med Clear Whey-formlen.

Det betyder, at disse smagsvarianter stadig indeholder de makroer og mikroer, du elsker, men med et Jelly Belly-twist. Med 20 g protein, 4 g BCAA’er og under 85 kalorier vil denne Clear Whey fusion ikke skuffe dig.

Uanset om du er på udkig efter en forfriskende klassiker som Green Apple, om du vil tilbage til din barndom med Tutti-Fruitti eller om du har lyst til noget virkelig frugtagtigt som Very Cherry, så er der en smag til dig.

Clear Whey er let og forfriskende og er en absolut game changer til sommertræning, der giver dig alle de vigtige makroer uden cremethed som en traditionel shake. Ligesom at nippe til en juice, vil du glemme, at dette overhovedet er et sportsernæringsprodukt.

Jelly Belly X BCAA Energy

Med aminosyrer, essentielle vitaminer og et hit af koffein er BCCA Energy Drink den perfekte tørstslukker. Uanset om du har brug for et lille boost før træningen eller bare har brug for en opkvikker kl. 15.00, er dette et godt valg.

Derfor kunne vi ikke lade være med at tilføje to Jelly Belly-smagsvarianter til BCAA Energy-formlen, så du får et smagfuldt pift til dine daglige kosttilskud.

Nu kan du få dit energiboost i Very Cherry eller Bubble Gum – du kan betragte din tørst som slukket.

Kort fortalt

Vi er mere end glade for at annoncere dette samarbejde med Jelly Belly og kan ikke vente med at høre, hvad du synes om det. Uanset om du vælger den klassiske Clear Whey-formel, prøver BCAA Energy Drink eller beslutter dig for at smide begge dele i kurven (værsgo, du fortjener det), håber vi, at du elsker det lige så meget som os.

Hvad er Clear Whey Isolate? | En Game Changer til sommertræning

Kosttilskud

Hvad er Clear Whey Isolate? | En Game Changer til sommertræning

Sluk tørsten på en seriøs lækker og forfriskende ny måde.

2021-06-09 12:00:52Skrevet af Lauren Dawes

Hvad er Clear Protein? | Fordele, bivirkninger og dosering

Kosttilskud

Hvad er Clear Protein? | Fordele, bivirkninger og dosering

Ernæringseksperten hjælper dig med at finde en Clear Protein, der passer til dine mål.

2022-04-28 17:44:51Skrevet af Monica Green

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.


  1. https://www.licenseglobal.com/corporate-brands/wow-factor-jelly-bellys-colorful-licensing-play


Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her