Kosttilskud

Sandheden om at kreatin ‘hjælper’ med vægttab | Ernæringsekspert afslører alt

Han behøver ingen introduktion på dette tidspunkt, men Myproteins ernæringsekspert, Richie Kirwan, er her endnu en gang for at besvare dine spørgsmål om alt vedrørende kosttilskud og nedbryde fakta til ord, du kan forstå.

Denne gang er det kreatin. Vent… igen? Virkelig?

Hvad er kreatin? Hvad er fordelene og hvor meget skal du tage?

Kosttilskud

Hvad er kreatin? Hvad er fordelene og hvor meget skal du tage?

Din guide til dette muskelopbyggende vidunder.

2020-11-29 07:00:56Skrevet af Liam Agnew

Så, skal du tage kreatin, mens du forsøger at tabe kropsvægt?

Først og fremmest er det vigtigt at gøre det klart, at når vi taler om vægttab, er det vigtigere at tabe kropsfedt end det, som vægtens tal siger. Det fysiske udseende er ofte det egentlige mål, når nogen ønsker at tabe sig. Tallet på badevægten betyder ikke noget som helst, hvis man er tilfredse med sine fremskridt.

Så direkte ind til det praktiske.

Kan kreatin forbedre fedttabet?

Absolut ikke.

Skal du stoppe med at tage det, hvis du forsøger at tabe kropsfedt?

Absolut ikke.

Mens kreatin ikke hjælper med tallet på vægten, kan det helt sikkert hjælpe dig med at nå dine mål med hensyn til, hvad du ser i spejlet.

Hvis du tager kreatin kontinuerligt, ophobes det i dine muskler, indtil du ikke kan optage mere. Kreatinmolekylerne i dine muskler tiltrækker vand, hvilket betyder, at dine muskler kan virke fyldigere, når du tager kreatin.

Stigningen i muskelfylde er også forbundet med en lille stigning i kropsvægt, når en person begynder at tage kreatin. Men husk, det er ikke fedt. Det er det ekstra vand, der er lagret i musklerne, og som hjælper dem til at se fyldigere ud.

Kreatin hjælper dig også med at bevare mere kraft og eksplosivitet i træningscenteret. Dette kan især være nyttigt, hvis du forsøger at tabe dig og føler dig sløv på dit kalorieunderskud. Det vil hjælpe dig med at træne hårdere og restituere bedre.

At tage kreatin kan også hjælpe med at reducere tab af styrke, når du er på slankekur.

Det eneste tidspunkt, hvor du måske ikke bør tage kreatin, er, når du bogstaveligt talt forsøger at tabe dig. For at reducere det faktiske tal på vægten. For eksempel hvis du er en atlet, der forsøger at passe ind i en bestemt vægtklasse til boksning eller MMA.

Kort fortalt

You do you. Det er ikke afgørende, at du tager kreatin, mens du er på slankekur, selv om det kan forbedre dine præstationer i fitnesscentret. Og hvis du tager det, før du begynder din vægttabsrejse, behøver du bestemt ikke at stoppe for at nå dine mål.

Forårsager kreatin vægtøgning? | Dine spørgsmål besvaret

Kosttilskud

Forårsager kreatin vægtøgning? | Dine spørgsmål besvaret

Lær dette muskeltilskud at kende.

2021-04-10 10:30:08Skrevet af Liam Agnew

Kreatin loading fase | Er det nødvendigt for at få større muskler?

Kosttilskud

Kreatin loading fase | Er det nødvendigt for at få større muskler?

Bør du prøve en loading fase?

2021-03-24 10:00:20Skrevet af Liam Agnew

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Emily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her