Træning

Gave guide til hende | Julen 2021

Vi kan allerede høre slædeklokkerne ringe og lugte kanel i luften. Det betyder, at det er tid til at begynde at kigge efter årets julegaver.

Ingen har lyst til at løbe rundt i butikkerne en uge før jul i vild jagt efter den perfekte gave. I år kan du vælge at få dine gaver leveret direkte til døren.

Vi har gjort det endnu nemmere for dig at finde den perfekte gave til dine kære og sparer dig for tid til at trawle internettet igennem, ved at levere en omfattende liste over de bedste gaver til alle damerne i dit liv.

Begynd at lave den liste og tjek den to gange. Dette er vores omfattende guide til vores bedste gaver til kvinder i julen.

1. Impact Protein Bars

Vores Impact Protein Bars er spækket med protein og smag, og er den perfekte måde at opgradere din snacking på. De er i tre lag karamel med lavt sukkerindhold, og har crunchy crispies på toppen og overtrukket med chokolade – perfekt til at tilfredsstille din søde tand og støtte op om din træningsrutine.

Vi har dækket din ernæring, så det eneste du skal tænke på er, hvilken smag du vil prøve først.

2. Composure leggings og sports bh sæt

For yoga kærlige damer i verden, er vores Composure Collection den perfekte gave.

Med soft touch stof i leggings, og slanke designs på sports bh’er, er et Composure sæt en no brainer på ønskelisten for enhver yogi.

3. Hair, Skin & Nails Gummies

Indeholder zink, Biotin, C-vitamin og B6, er dette absolut gaven af skønhed.

I velsmagende blåbærsmag gummies, er disse lækre såvel som nærende.

4. Multivitamin Gummies

Multivitamin gummies er den perfekte all-rounder for enhver fitness freak. Med en kraftfuld blanding af 11 vitaminer og mineraler og i en uimodståelig jordbær smag, vil du aldrig glemme at tage disse.

5. Resistance Bands

Resistance bands har aldrig været en mere passende gave end denne jul.

Opgrader hendes hjemmetræning med et sæt af gode resistance bands til at tilføje til hendes home gym kollektion.

6. Metal Shaker

Det perfekte alternativ til den sædvanlige plastshaker, giver vores Metal Shaker dig en jævn shake hver gang, med stil. Enhver dame i dit liv vil helt sikkert takke dig for denne ene.

7. Yoga BLock

Yogablokken vil være livsforandrende for alle engagerede yogis. Den hjælper dig med at uddybe din fleksibilitet, mens du bevæger dig gennem dine yogapositioner. Den vil snart blive en vigtig del af din livsnødvendighed.

8. Clear Whey eller Clear Vegan

Hvis kvinderne i dit liv foretrækker noget frugtagtigt end din gennemsnitlige protein shake, er clear protein vejen at gå.

I smage som Dragon Fruit,Peach Tea, og Orange Mango, og i både whye og vegansk form, kan du ikke gå galt med denne gave til jul.

9. Whey eller Soya Isolate

For elskere af cremet, glatte protein shakes, er vores klassiske Whey eller Soya Isolate ideel til under træet i år.

Prøv vores saltede karamel smag i begge disse for at festlige smag.

10. Double Dough Brownie

Julen handler om treats, men hvis du kender nogen, der ønsker at holde deres makroer på sporet denne festlige sæson, er Double Dough Brownie den perfekte gave.

Enhver chokolade elsker vil elske dette, og enhver fitness chokolade elsker vil elske det.

11. Triple Choc Filled Cookie

Tal om overdådige godbidder, vil vores Triple Chocolate Filled Cookie helt sikkert få dig i de gode bøger af hvem du giver dette til. Gooey chokolade godhed, med 20g protein per portion, vil modtageren af denne gave helt sikkert være smilende.

12. Protein Spread

Protein spread på dine morgenboller til jul vil sætte et smil på enhver læbe.

Afhængigt af hvad hun kan lide, så vælg alt fra Hvid Chokolade, Milk Chokolade og Chokolade Hasselnød og se som smilet vises.

13. Beauty Collagen Shots

Få et hurtigt kollagen fix, samt hyaluronsyre, biotin og selen til at støtte din elskedes hud, hår og negle. Alt dette kommer i Coconut & Ananas, og Citron smag – absolut en for enhver hudpleje entusiast i dit liv..

14. Muscle Roller

En uundværlig ting for enhver motionist, men endnu mere nødvendig nu, hvor hjemmetræning er blevet meget mere populært. Den perfekte gave til enhver kvinde, der dyrker vægtløftning, løb eller anden form for udholdenhedstræning.

15. Torskelevertran olie

Torskelevertran olie er et centralt supplement til en masse sundhedsbevidste mennesker og støtter hjertefunktion og normalt blodtryk. Så få din elskede fyldt op med tre måneders værd af dette.

16. BCAA

Hvis damen i dit liv søger at maksimere sit helbred fra deres træningsvalg, fra vægtløftning til løb, så giv hende nogle BCCA’er.

Vores Gin og Tonic smag vil sandsynligvis blive hendes favorit. Ideel til jul og fest.

17. Layered Protein Bar

For alle de snack-dronninger du kender, er vores Layered Bar THE ONE til at købe denne jul. 20 g protein og tons sprøde og smattede lag, er det den optimale post-workout sweet treat.

Det eneste spørgsmål at stille er, kan hun lide fødselsdagskage, Peanut Butter, Chokolade eller Matcha?

18. FlavDrops

Kan kvinden i dit liv lide grød til morgenmad? Eller pandekager? Eller er de bare på udkig efter måder at krydre, hvad de laver af mad den dag? Vores FlavDrops er ideelle til alt dette.

Kaloriefri og fuld af smag, kommer vores Flavdrops i en række varianter, herunder favoritter som Chokolade Peanut Butter, Hvid Chokolade, Jordbær og Hasselnød, samt mange flere.

19. MP Baseball Cap

Kan hun lide at holde lav profil i gym? En ny kasket er absolut et must-have.

Vores baseball cap kommer i Stone og Black er perfekt til træning eller hverdagsærinder. Stilfuld, afslappet og praktisk.

20. Yoga Måtte

Uanset om du kender en pige, der er en engageret yogi, eller hvis hun bare har brug for noget til at få en god udstrækningsrutine, er en yogamåtte den perfekte gave.

21. Running Waistband

Den her er til alle løbedamerne.

Vores mavebælte har en justerbar telefonholder til håndfri løb. Ikke mere at risikere en smadret telefon på fortovet, kun stress-fri løb for at hjælpe hende med at smadre hendes PR.

22. Seamless Leggings og Sports BH

Giv komforten med et seamless leggings og sports-bh-sæt.

Perfekt til enhver stilfuld gym-goer.

Denne Seamless kollektion former dine kurver og giver sikker træning. Vælg mellem en række farver for at finde hendes favorit.

23. 1 kg Peanut Butter

Denne ene er for dem, som du kender, der bare elsker sin PB på toast eller direkte fra bøtten. Denne bør dog vare et stykke tid.

Og vores peanut butter er helt naturligt. Perfekt.

24. Power Jakke

Enhver udendørstræning i julen og det nye år har brug for Power Jakken.

Så hvis du kender nogle kvinder, der elsker en vinterløbe, eller en HIIT session i haven i nul grader, ja så er Power Jakken en gave, der falder i god smag.

Vælg mellem sort eller festlig oxblood.

25. Layered Bar Selection Box

Vores laginddelte proteinbar er vores lækreste proteinbar til dato og indeholder seks uimodståelige lag fyldt med smag og tekstur, som får tænderne til at løbe i vand og er den perfekte måde at opgradere din sunde snack på.

Ultimativ gave guide | Gaver til personlige trænere

Træning

Ultimativ gave guide | Gaver til personlige trænere

2021-12-01 17:00:30Skrevet af Emily Wilcock

Gave guide til ham | Julen 2021

Træning

Gave guide til ham | Julen 2021

En gave guide til enhver fitness-lover mand i dit liv.

2021-12-01 17:45:25Skrevet af Emily WilcockEmily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her