Gå til hovedindhold
Sunde Opskrifter

11 nemme opskriftsideer til sommermiddage

11 nemme opskriftsideer til sommermiddage
Lauren Dawes
Forfatter og ekspert10 måneder Siden
Se Lauren Dawes's profil
Leder du efter enkle opskrifter, der kan løfte dine sommermåltider? Tjek dette udvalg ud for en bunke velsmagende inspiration.

Når vejret er godt, har man ikke lyst til at knokle i et indelukket køkken hele aftenen. Derfor har vi sammensat disse superhurtige opskrifter, der ikke kræver meget arbejde, og som er lige i skabet. Uimodståelige smagskombinationer, lækre krydderier og meget kort ventetid.

Fra ultimative sommerklassikere som hjemmelavet kyllinge gyros og kyllingespyd til enkle fajitas med chili og portobellosvampe - der er noget for enhver smag og diæt. Kom i gang.

1. Gyros med kylling og hjemmelavet tzatziki

Vi starter stærkt ud med et rigtigt sommerhit. Det er et velkendt faktum, at gyros smager endnu bedre i solen.

Disse er lavet med saftige kyllingestrimler, men de kan også sagtens laves vegetariske - bare skift kødet ud med halloumistrimler. Alle er vindere.

Sunde Opskrifter

Gyros med kylling og hjemmelavet tzatziki

Den ultimative sommer fakeaway.

11 måneder SidenI Lauren Dawes
Kalorier Protein Kulhydrat Fedt
407 37.9g 44g 7g
Se opskriften her.

2. Vegansk bønnechili på 15 minutter

Denne plantebaserede, proteinrige chili er det perfekte måltid til dage, hvor du ønsker en kødfri løsning. Den er fyldt med masser af stærk smag og er klar på bare et kvarter - ideelt, hvis du er på udkig efter noget enkelt, som stadig rammer plet.

Kalorier Protein Kulhydrat Fedt
499 17g 90g 7g

Se opskriften her.

3. Enkle og velsmagende wraps med kylling

Er du i humør til noget lidt mere overbærende? Disse er en certificeret publikumsmagnet - server dem med nogle air-fried pommes, hvis du har gæster til middag.

Sunde Opskrifter

Enkle og velsmagende wraps med kylling

Fastfood kan ikke måle sig med disse.

1 år SidenI Emily Wilcock
Kalorier Protein Kulhydrat Fedt
210 19g 27g 3g

Se opskriften her.

4. Cremet nudler med kylling & peanuts

Har du brug for en hurtig middag midt på ugen uden besvær? Så er denne opskrift lige noget for dig. Disse lækre nudler er klar på kun 15 minutter og har en uimodståelig smag af peanut butter og indeholder 40 g protein pr. portion.

Sunde Opskrifter

Cremet nudler med kylling og peanuts

En festmiddag med peanuts, som du kan se frem til.

2 år SidenI Emily Wilcock
Kalorier Protein Kulhydrat Fedt
473 40g 52g 12g

Se opskriften her.

5. Ultimative veganske fajitas

Disse fajitas er endnu et plantebaseret måltid og et perfekt, let alternativ til at opfriske din rutine og gøre en dejlig forandring fra kød. Vil du øge proteinindholdet, men holde det vegansk? Så rør nogle kidneybønner eller sorte bønner i for at få et godt lille boost af protein, fibre og jern.

Kalorier Protein Kulhydrat Fedt
439 12g 35g 15g

Se opskriften her.

6. Nem pestokylling og grøntsager

Dette er virkelig at gå tilbage til det basale. Men hvis det ikke er i stykker, hvorfor så reparere det? Nogle gange kan man bare ikke slå en simpel pestosauce. Sæt den sammen med en kilde til magert protein og dine yndlingsgrøntsager, og du har en uovertruffen kombination til en nem sommermiddag.

Lav en portion når som helst, og vi lover, at din uge vil få en god start. Se, det er at tænke fremad.

Meal Prep

Kylling med pesto og grøntsager | Meal prep

PSA: God mad behøver ikke at tage flere timer at tilberede.

2 år SidenI Lauren Dawes
Kalorier Protein Kulhydrat Fedt
523 52,5g 36,5g 16,5g

Se opskriften her.

7. Sprøde nudler med oksekød og honning

Det her er den slags aftensmad, du vil se frem til hele dagen. Den er sød, enkel og indeholder 30g protein pr. portion - perfekt til at nå dine makro-mål for sommeren. De sprøde oksekødsstrimler er også en dejlig afveksling fra opskrifter med kylling, og grøntsagerne tilføjer ekstra knas.

Og hvis der er noget tilbage, kan du dele det op i portioner og lægge det i køleskabet til frokost næste dag. Hvorfor ikke sprede glæden over to dage?

Sunde Opskrifter

Sprøde nudler med oksekød og honning

Meal prep, som du rent faktisk ser frem til...

1 år SidenI Lauren Dawes
Kalorier Protein Kulhydrat Fedt
429 30g 44g 14g

Se opskriften her.

8. Kyllingespyd fra air fryer

Disse lækre, saftige kyllingespyd er ikke afhængige af de rette vejrforhold til en grillaften. Du skal bare putte dem i frituregryden, og så er du klar. Lavet med en superenkel, men åh så velsmagende marinade, og du vil helt sikkert komme tilbage efter flere.

Sunde Opskrifter

Marinerede kyllingespyd i air fryer

Du vil med garanti se frem til frokost.

1 år SidenI Lauren Dawes
Kalorier Protein Kulhydrat Fedt
356 35g 47g 4g

Se opskriften her.

9. Kylling satay i karry

Trænger du til noget mættende efter en lang arbejdsdag efterfulgt af en hård aftentur i fitnesscentret? Så er du dækket ind med denne lækre satay-karry. Den er fyldt med smag og protein, så den er perfekt til at nå dine makromål.

Glem alt om at række ud efter endnu en færdiglavet krukke med karrysauce, denne enkle 4-trins opskrift er perfekt til både begyndere og dovne kokke. Ingen fordømmelse her, men på denne måde kan du kontrollere præcis, hvad der kommer i din mad.

Meal Prep

Chicken satay kyllingespyd meal prep

Når peanut butter er involveret i en opskrift, ved du, at det bliver godt.

3 år SidenI Lauren Dawes
Kalorier Protein Kulhydrat Fedt
628 80g 98g 6g

Se opskriften her.

10. Quesadillas med sweet chili kylling i air-fryer

Fyldt med møre kyllingestykker, mozzarella og uimodståelig sød chilisauce - denne quesdilla-opskrift giver virkelig meget. Det er også et superhurtigt job i frituregryden, så din mad er sydende varm og klar til at spise efter bare 15-20 minutters enkel forberedelse. Hvad er der ikke at elske?

Kalorier Protein Kulhydrat Fedt
370 64g 10g 15g

Se opskriften her.

11. BBQ chicken protein pizza under 500 kcal

Ved hjælp af en tynd fladbrødsbund og sukkerfri BBQ-sauce er det et superlet alternativ til fedtholdige takeaways eller supermarkedsalternativer, som ofte kan give dig følelsen af at have spenderet alt for mange penge.

Sunde Opskrifter

BBQ chicken protein pizza under 500 kcal

Spis pizza alle ugens dage med denne sunde opskrift.

1 år SidenI Lauren Dawes
Lauren Dawes
Forfatter og ekspert
Se Lauren Dawes's profil

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.

myprotein