Sunde Opskrifter

7 veganske opskrifter til World Vegan Week

For at fejre den veganske uge har vi sikret dig veganske måltider til hele ugen!

Uanset om du er veganer hele tiden, en dag om ugen eller forsøger dig med flexitarisk måltidsplanlægning, så kan man altid nyde et vegansk måltid eller to. Disse måltider er så velsmagende, at de snart vil være en fast bestanddel af din måltidsforberedelse.

Veganske Buffalo Blomkåls Tacos

Intet besværligt måltid, smid blomkålen i ovnen, og du er stort set klar til at gå i gang. Eller hvis du ønsker at krydre dem lidt, kan du tage dig god tid til at samle dine tacos og gøre dem til et sandt kunstværk.

Få opskriften her.

Vegansk Chili Sin Carne

Det perfekte måltid til når du har travlt. Med dit yndlings veganske hakkefars og vores opskrift vil dit måltid være fyldt med smag, og du behøver næsten ikke at løfte en finger. Det lyder som den perfekte måltid for os.

Vegansk Chilli Non Carne

Få opskriften her.

Veganske Mini Lasagne Cups

En ny version af den klassiske. Lad os være ærlige. Lasagne kan være så besværligt at lave. Og vi vil have den spist på en brøkdel af den tid, det tager at lave den. Hvis du virkelig er presset på tid, kan du droppe lasagneideen helt og aldeles og i stedet kaste dig over en solid bolognese. Men hvis du har lyst til lidt ekstra, men ikke ekstra nok til at lave en HEL lasagne, er lasagne cups den perfekte løsning.

Få opskriften her.

Cremet Peanut Butter Nudler

Lækker, hurtig og nem – med 17 g plantebaseret protein. Lyder godt for os.

cremet peanut butter nudler

Få opskriften her.

Vegansk Mac ‘N’ Cheese

Osteagtig pasta. Det lyder allerede perfekt. Og det er vegansk? Det må være for godt til at være sandt. Tilføj ingredienserne til din indkøbsliste, og tilbered denne cremede, osteagtige storm hurtigst muligt. Du vil ikke fortryde det.

Vegansk Mac ‘N’ Cheese

Få opskriften her.

Veganske Fajitas

Skift kødet ud med svampe og kast dig ud i et mexicansk festmåltid. Giv dig i kast med en aften med vennerne og lav nachos, tacos og chili sin carne sammen med dine fajitas. Eller hold det simpelt med et måltid for én person. Du kan altid lave ekstra mad til frokost næste dag.

Få opskriften her.

One-Pot Dahl & Hjemmelavet Naan

Den perfekte mulighed for at forberede et måltid til at varme dig op i de kolde måneder på kontoret eller et solidt måltid til at nyde efter en lang dag. Uanset hvad, så vil denne linsedahl helt sikkert være en god idé. Vegansk, velsmagende, og du kan forberede den på forhånd.

Få opskriften her.

Kort fortalt

I denne veganske uge kan du fylde dig med vores foretrukne veganske opskrifter. Følg dem ord for ord, eller bland ingredienserne for at få lidt spænding. Måltider, der er så velsmagende, at du måske aldrig ser tilbage.

5 protein veganske 15-minutters opskrifter

Sunde Opskrifter

5 protein veganske 15-minutters opskrifter

Måltider, der pakker en god omgang protein på blot 15 minutter.

2022-01-07 16:00:21Skrevet af Monica Green

8 veganske pre-workout fødevarer til grønne gains 

Ernæring

8 veganske pre-workout fødevarer til grønne gains 

Plantekraft til at skubbe dig gennem de hårdeste træninger.

2021-04-09 16:39:48Skrevet af Claire MuszalskiEmily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her